Hovudside

Hvordan Clean Pen Flekker fra Fabric Cubiclesystem Walls

by Walther

Hvordan Clean Pen Flekker fra Fabric Cubiclesystem Walls

Selv innenfor et stort, åpent kontorareal, kan en ansatt nyte en oase av personlige plass høflighet av en standard kontornisje. Vanligvis blir de skillevegger som utgjør disse avlukker dekket med stoff. Og de krever den samme grunnleggende omsorg som alle andre stoff eller polstret overflate for å holde rent og flekkfritt. Hvis du finner irriterende penn flekker marring utseendet på bås veggen, er den måten du behandler flekken ikke ulikt hvordan du ville takle blekk flekker på alle typer stoff hjemme.

Bruksanvisning


•  Velg en flekkfjerner å behandle flekken. Det finnes kommersielle flekkfjernere du kan bruke, men husholdningsprodukter som rubbing alkohol også arbeide for å løsne flekker.

•  Påfør flekkfjerner til en ren klut i stedet for på partisjonen selv. Avhengig av hvordan dine kabinetter partisjoner er konstruert, vil du unngå over-fukting.

•  Blot den behandlet klut forsiktig på blekket flekken for å hjelpe myke eventuelt tørket blekk. Ikke gni på flekken, da dette sprer blekk og gjør det verre.

•  Absorber fuktighet og vått blekk med en tørr, hvit klut. Gjenta etter behov, før blekket overføringer over på den hvite duken og forsvinner fra skilleveggen.

•  Blot den nå rent område med en fuktet svamp til å skylle den. La det tørke.