Hovudside

Betyr Deck Farging fungerer?

by Walther

Betyr Deck Farging fungerer?

Tre dekk har en tendens til å vær ganske raskt. Fuktighet, sterkt sollys, og mugg kan alle angripe dekk fra det øyeblikket du er ferdig konstruksjon. Selv trykk behandlet styrene fortsatt utsatt for disse gjerningsmennene. Men tre flekker gir sterk beskyttelse til dekk og gi huseiere fordelen i deres kamp med elementene. Flekker ikke gi varig beskyttelse til en tre dekk, dessverre, så sjekk veden nøye med jevne mellomrom for tegn på skade.

Olje eller vann


To typer dekk flekker dominere det kommersielle markedet for tre dekk utførelser: olje- og vannbasert. Oljebaserte flekker trenge inn i treet mer effektivt enn vannbaserte flekker og beskytte treverket i en lengre tidsperiode, i henhold til denne Old House nettstedet. Vannbaserte flekker har fordelen av å være lettere å rengjøre og du kan også bruke dem i fuktige forhold, i motsetning til oljebaserte flekker, som fungerer bare når den brukes til å tørke veden.

Åpenhet


En viktig avgjørelse for alle hus flekker hennes dekk innebærer å velge hvor mye åpenhet hun ønsker i hennes flekken. En klar flekk vil vise den naturlige skjønnheten i treverket, men gir mindre beskyttelse mot sterkt sollys enn halvgjennomsiktige eller ugjennomsiktig flekker. Du ønsker kanskje en ugjennomsiktig, pigmentert flekk å matche fargen på huset ditt eller andre knutepunkter på din eiendom. Men solid, pigmentflekker tendens til å vise merkene av foten trafikk som de gamle.

Påfør


Unngå å vente flere et par uker for å søke flekken til den nye dekk. Eksperter pleide å anbefale å vente opptil et år for å søke flekken, siden dette øker mengden av flekken veden godtar. Men Frank.G. Donegan av denne gamle hus forteller at du flekker på dekk i løpet av noen uker etter sin konstruksjon og deretter bruke et annet strøk neste år. Sett flekk på når temperaturen stiger over 50 grader Fahrenheit, og ingen regn er ventet. Bruk vernebriller og gummihansker når du arbeider med flekker.

Rengjøring og vedlikehold


Siden en høy trafikk område som en kortstokk kan samle skitt og organiske organismer som alger over tid, holde en kortstokk ren blir kvitt disse skadelige stoffene og øker dekkets levetid. Se etter tegn på overflater blir for glatt, som kan tiltale at organismer har invadert veden. Ren og vaske dekk og påfør et nytt lag med sealer omtrent en gang i året. En skikkelig vedlikeholdsprogram bør holde dekk attraktive og funksjonelle i flere tiår.