Hovudside

Hvordan lage Bloom Striped Trumpet Lily

by Walther

Hvordan lage Bloom Striped Trumpet Lily

Trompet liljer tilhører slekten og arten Lilium Aure. Flere varianter finnes, inkludert African Queen Golden Splendor, First Love, Pink Perfection, Regal og Bright Star. Denne klassen av liljer er hybrider som produserer blomster i form av en trompet og vokse så høyt som 6 fot. De er hardføre i USDA klimasoner 3 til 8 og produsere store, duftende blomster fra tidlig sommer til høst. Hvis du gir dette anlegget med nok sollys og vann, bør det belønne deg med sin skjønnhet i mange år.

Bruksanvisning


•  Forbered et planting området i høst som mottar minst seks timer med sol hver dag. Endre jord ved å grave en del organisk kompost med hver fire deler av jord. Å dømme disse beløpene, spade jord inn i en trillebår og deretter anslå en fjerdedel av sitt volum av kompost. Kombiner jord og kompost og returnere blandingen til planting området.

•  Dig ett hull for hver pære du har tenkt å vokse. Hvis du bruker en pære planting verktøy, vil hullene være riktig dybde og bredde. Hvis du bruker en sparkel, lage hull ca 4 inches dyp og minst bredden av knoller. Gjør planting hull ca 12 inches hverandre.

•  Mål ¼ kopp beinmel og deretter tømme den inn i bunnen av et plantehull. Så sette en pære i hvert hull med benmel, orientere pære så den spisse enden er på topp. Fylle hullet med jord og kompost blanding og vann med et sprinkleranlegg i 15 til 20 minutter.

•  Mulch din planting området ved å dekke jorda med 3 til 4 inches av mulch, som kan være din organisk kompost, barnåler, høy eller halm, råtnet blader eller andre organiske materialer.

•  Gjødsle tidlig på våren når pærene begynner å spire. Bruk en blomst booster plante mat med en NPK-forhold på 0-10-10: Disse tallene viser hvor mye nitrogen, fosfor og kalium finnes. Mangelen av nitrogen vil føre plantene til blomsten stedet for å danne overdreven løvverk.

•  Drive plante stakes til jord ca 2 inches fra bunnen av hver lilje som det vokser høyt. Knytte anlegget til sin eierandel med barnehage tape eller dukstrimler å unngå å bryte anbuds stammen.