Hovudside

Moonflower Farger

by Walther

Moonflower Farger

Natt blomstringen Moonflowers oppsto i Sør-Florida og de amerikanske tropene, der de formerer seg fritt og er en fascinasjon for mange hageentusiaster. Sine duftende hvite eller lilla blomster vokse til ca 4 til 6 inches på snodde vinstokker. Moonflower blå-grønne blader har en glatt tekstur og dens skjønnhet rivaler duftende blomsten. Anlegget må vannes regelmessig, men moderat. Sin vekst, men kan bli så profilert at den er invasiv til andre planter.

Moonflower Basics


Den vakre Moonflower, kategorisert som Ipomoea alba, er født til Convolvulaceae familien, og er medlem av Ipomoea slekten, og arten alba. Det er også kjent som the Moon Vine og Calonyction acurleatum, og er en slektning av Morning Glory, som er en dag-bloomer. Månen Vine og sin fetter, Morning Glory, dele en egenskap: de er både giftig hvis spist.

Økende Din Moonflower


Plant dine Moonflower frø av måneskinn, fordelt ca 12 inches hverandre. Nick frøene kvelden før med en liten, skarp gjenstand som en fil, deretter suge dem over natten. Moonflower Vines har blitt rapportert å vokse 10 til 20 meter høye. Moonflower blomstrer fra sen vår til tidlig vinter, åpne raskt i kveld og varte gjennom natten. De blomstrer fortsatt åpent til berørt av morgensolen, med mindre du har en kjøligere dag med noen skyer, som kan lokke Moonflower å holde deg til middag.

Moonflower hardførhet


Når du har en Moonflower i hagen din, det selv purker hvis tillatt. La gamle blomster på anlegget i høst for å tørke og slippe sine frø. Den hvite blomsten, åpne om natten, tiltrekker seg nattflyvende møll som pollinerer blomstene. Sin fetter, Morning Glory, blir bestøvet av bier i løpet av dagen. Moonflower er en staude i de varmere soner 9, 10 og 11, der det har rask vekst. I andre regioner, forventer at det skal fungere som en årlig med en moderat veksttakt og produsere opptil sju blomster per stilk, 2 til 6 inches lang.

Moonflowers: Ikke bare for natten


Moonflower vinstokker er populære for landskapspleie. Dine vinstokker gjøre det bra på stokker, ledninger, trellises, eller kratt som gjør at stilkene å tvinner. For å se Moonflower åpning, gå til Mysterious Moonflower nettsiden (moonlightsys.com).