Hovudside

Hvordan Sett Chicken Wire på en Straw Bale Hus

by Walther

Hus halm bale er hus som er isolert med halm bale i stedet for standard glassfiber isolasjonsmaterialer som brukes i moderne konstruksjon. Akkurat som alle andre hus som har stucco eksteriør, hus halm bale har sin utvendig dekket med hønsenetting, netting eller lekte, for å forsterke sement gjengi. Sette hønsenetting på et strå bale huset er egentlig ikke forskjellig fra å sette den på en hvilken som helst annen type konstruksjon.

Bruksanvisning


•  Legg en stor del av hønsenetting over en del av ytterveggen av halm bale huset.

•  Fest hønsenetting til trebjelker veggene i huset ved å kjøre stifter inn bjelkene med en stift pistol. Stifter bør være ca 6 inches hverandre, vertikalt langs hele høyden av bjelken.

•  Fest hønsenetting til halmballen ved å kjøre landskapspinnene inn i halmballer. Landskaps pins bør være 6 inches fra hverandre og hold hønsenetting horisontalt langs toppen og bunnen av hønsenetting delen du fester. Drive landskaps pins på med hånden eller, hvis halm bale er for tett stablet, med en hammer.

•  Skjær hønsenetting til lengde på hjørnene, vindusåpninger, eller døråpninger med avbitertang.

•  Gjenta denne prosessen til youâ € ™ ve dekket hele utsiden av huset, fra topp til bunn. Når du har hønsenetting seksjoner krysset over andre deler av hønsenetting, har ikke ledningen krysser mer enn 8-inches. Hvis du ikke kommer til å være som dekker det indre av huset med gips, og skal bruke sement gjennom-og-gjennom, så vil du også nødt til å dekke hele interiøret i huset med hønsenetting.