Hovudside

Backyard Fire Pit Juridisk ideer

by Walther

Backyard Fire Pit Juridisk ideer

Nyt kjølig høst kvelder hjemme i bakgården av varmen av en brann gjort i din egen bakgård brann pit. Et par enkle elementer og en bit av albuen fett vil ha deg grille marshmallows og synge bål sanger på kort tid.

Nødvendig


Lag din egen bakgård brann gropen ved hjelp av ett eller flere av følgende elementer. Hvis du har tilgang til en gammel kullgrill (den runde, vannkoker-formet slag) kan du berge den nederste halvdelen for bruk i hjemmelaget brann pit. Hvis ikke, gå til din lokale kjøkken forsyning butikken og kjøpe en stor stål eller rustfritt stål bolle. I tillegg vil du trenge en spade for å grave og noen steiner for å lage landskaps å omgi ditt ildsted.

Montere


Bor hull i bunnen av stål bolle. Hvis du har valgt å bruke stykke fra en berget kullgrill kan du se bort fra dette trinnet fordi det allerede vil være hull i den.

Grave et hull i jorden som vil lett tilpasses størrelsen av bollen. Ordne noen steiner rundt omkretsen av gropen. I tillegg til å se fin, dette også vil gi en sikkerhetsbarriere for brannen.

Noen foretrekker å bygge en liten støttemur med patio steiner rundt omkretsen av ildsted. Kjøpe disse steinene på din lokale hjem og hage forsyning butikken og stable dem midlertidig for å lage din vegg. Hvis du bruker murstein for å lage en vegg, må du kjøpe mørtel mix og bland det i henhold til pakken instruksjoner. Spre mørtel med en liten sparkel mellom hver av murstein, la den tørke i 24 timer før du gjør en brann i brann pit.

Nyt


Plassere trekull eller tre inne i pit. Det kan være lurt å bruke en brann starter (tilgjengelig der camping forsyninger selges) eller opptenningsved å starte brann. Tenn kindling eller forrett, lene deg tilbake og nyte den varme gløden av ildsted.