Hovudside

Hot Tub Drain Hjelp

by Walther

Hot Tub Drain Hjelp

Vinterklargjøring din badestamp avhenger av regionen der du bor. Rutinemessig vedlikehold for badestamper og boblebad brukes regelmessig tyder på at vannet tømmes og erstattes hver tre til fire måneder. Regioner i kaldere vinterklima anbefaler drenering og dekker badestamp gjennom disse månedene - selv om dette er et personlig valg, som det er trygt å kjøre badestamp i kaldere klima også.

Forberedelse


Før drenering badestamp slå av strøm til enheten og kilden. Ta av dekselet av badestampen og slå av varmeapparatet. Ta ut filterpatronen fra beholderen - dette må kanskje skiftes ut. Det neste trinnet er å renne badestamp.

Drenering


Skru kontakten på en vanlig hageslange til bunnen avløp stuss av badestamp. Strekk ut hageslangen rett og flat med den åpne enden rettet mot der du vil at vannet skal renne. Snu stuss hele veien til den åpne stilling og la vannet renne. For badestamper som besitter en elektrisk luft blåser, slår på strømforsyningen, erstatte badestamp dekke og slå på viftene i ca ett minutt. Deretter slår du av strømforsyningen. Dette vil drenere vannet fra disse linjene og hindre cracking og frysing.

Snylte


Du kan også renne badestamp ved snylte av vannet. Fest en hageslange til en kran og plasser den andre enden i vannet av spa. Skru på vannet akkurat nok til å fylle slangen og slå den av. Plasser slangen ned en skråning for å oppmuntre vannet for å begynne å snylte og fortsette drenering.

PVC Fjære


Badestamper utstyrt med lufteventiler eller avløp må også ha vann fjernes for å hindre frysing skader i de kalde vintermånedene. Løsne plastkoblinger på huset av ovnen og pumpene. Fjern eventuelle avløp eller blø ventiler som kan befinne seg på dette utstyret. Du kan også ha å bruke en butikk vakuum for å fjerne den siste bit av overflødig vann som doesnâ € ™ t renne av seg selv. Sett på badestamp dekke.

Tips


Etter alt vannet har blitt drenert og fjernet, rengjør eller skift noen filtre som nødvendig. Skrubb ned interiøret i badestampen med en anti-bakteriell renere. Hvis du ikke er som vurderer å bruke karet for vintermånedene holde strømforsyningen slått av.