Hovudside

Hvordan å fjerne mugg fra baksiden av en Badekar Mat

by Walther

Badet er en grobunn for mugg, og de mørke hjørnene du ofte savner under rutinemessig rengjøring kan være en ubehagelig overraskelse når du endelig oppdager dem. Hvis du har løftet ditt bad mat å finne noen uvelkommen vekst, vil disse enkle stegene raskt rydde opp i det rotet.

Bruksanvisning


•  Fjern matten fra bunnen av badekaret og lå det inne i badekaret med sugekoppene vendt opp.

•  Dekk undersiden av matten sjenerøst med blekemiddel spray. Hver sugekopp bør ha en pool av blekemiddel i det. La blekemiddel for å suge inn i matte for omtrent 10 minutter.

•  Spray badekar rikelig med blekemiddel og skrubb med en rengjøringsbørsten. Hvis Badematte har mugg vokser på det, gjør badekar gulvet sannsynligvis også. Holde gulvet rent er like viktig som å holde matten ren.

•  Scrub baksiden av matten kraftig med rengjøringsbørsten og skyll grundig med vann. Bleach er en meget sterke kjemiske som alvorlig kan irritere huden, så er det viktig å bruke ekstra tid skylling Badematte.

•  La Badematte tørke før readhering det til badekar gulvet. Fuktighet vil bare avle mer mold. En grundig tørket bad mat levd opp til en tørr badekar vil bidra til å hindre eventuelle fremtidige mold vekst.

Tips og advarsler


  • Jevnlig løfte Badematte og rengjøring under den med en all-formål eller bad renere kan forhindre fremtidig vekst. Bruk en etter-dusj spray, også en effektiv måte å holde din bad mat ren. Bare spray Badematte og badekar etter hver dusj. Det er ikke nødvendig å skrubbe når du bruker etter-dusj spray. Imidlertid er regelmessig rengjøring av badekar fortsatt viktig å holde området sanitær.
  • Bleach er en sterk kjemisk stoff som kan forårsake uønskede reaksjoner hvis du inhalerer den i lengre perioder av gangen. Sørg for at badet ditt er godt ventilert og ta pauser regelmessig ved rengjøring med blekemiddel. Hvis du begynner å føle lys ledet eller syk, steg ut av badet og få frisk luft. Bruk hansker når du arbeider med blekemiddel for å beskytte huden og negler. Bleach vil løfte farge fra klær, så bære klær som du ikke har noe imot permanent flekker.