Hovudside

Billigste måte å drepe Veggedyr

by Walther

Veggedyr er små insekter som raskt kan hjemsøke sover kvartalene. Disse feilene strømmen av blod av mennesker og andre varmblodige dyr, husing primært i senger, hvor de kan angripe mens du sover. En rimelig rengjøring rutine vil eliminere Veggedyr problemer uten å bryte budsjettet.

Hvitvasking


Av første betydning er å drepe veggedyr bor mellom laken og sengetøy, hvor de oftest akkumulere. Fjern alle sengetøy, og vask i varmt vann. Vask eventuelle nærheten utstoppede dyr, eller hvis de ikke kan vaskes i maskin, plassere dem i en forseglet plastpose i noen dager for å drepe eventuelle veggedyr. Følg opp med en tørkesyklus på høy varme, som vil drepe noen bedbugs som kan ha overlevd varmtvannsvaskesyklusen. En høy varme syklusen i tørketrommelen når temperaturer som ingen bugs er i stand til å overleve. La sengetøy og utstoppede dyr i tørketrommelen før du renser resten av rommet.

Rengjøring


Den høyre rengjøringsprosedyren vil felle og drepe veggdyr raskt og effektivt. Støvsuge alle områder på og rundt madrassen, og pass på å støvsuge mellom madrass og spiralfjærer, i hjørnene av madrassen, rundt hodegjerde (demontere og ren hvis mulig), under sengen, langs vegger, og i og rundt noen møbler i nærområdet. Fjern kommode skuffer og vakuum i og rundt skuffer og åpninger. Bruke et vakuum som inneholder et vakuum bag som feller skitt, fordi en uten pose vakuum kan tillate veggedyr å rømme og invadere området igjen. En grundig støvsuging vil samle flest veggedyr, samt egg og larver; derimot, vil du trenger å gjøre litt mer rengjøring for å fjerne eventuelle egg og larver skjult i sprekker og hulrom. Spray tepper, møbler, hodegjerde og fotbrett med en løsning av en del vann og én del hvit eddik. Denne løsningen vil rengjøre og desinfisere, og drepe eventuelle gjenværende veggedyr. Etter grundig rengjøring, caulk eventuelle sprekker eller åpninger at veggedyr kan bruke som et hjem.

Madrass Care


Skifte din madrass kan være svært kostbart og unødvendig. I stedet kjøper en madrass cover designet spesielt for Veggedyr problemer. Disse madrass dekker slip over madrassen og boxspring, og skaper en lufttett forsegling som feller og dreper veggdyr. Rengjør området grundig før og etter installering av dekselet. Denne sluttrengjøring vil samle noen seng bugs som kan unnslippe madrasstrekket.