Hovudside

Hvordan Grow Agurker med tomater i et drivhus

by Walther

Hvordan Grow Agurker med tomater i et drivhus

Agurker og tomater, både varme-sesongen, sommeren planter, er enkle og svært vellykket i hjemmet hager. Begge typer anlegg krever lys, varme solen, lang vekstsesong, og tilstrekkelig varme og ernæring. Som Vining planter, både tomater og agurker krever god plass og støtte fra veggie bur eller espalier system. Som varme-sesongen planter, agurker og tomater trenger beskyttelse i kaldt klima og vinter. Fastsette at beskyttelse med et drivhus, men sørg for at du fortsatt gi plantene forholdene de trenger for å vokse.

Bruksanvisning


•  Begynn tomater og agurker som helst i et drivhus. For vinteren vokser, må du ha en gjennomførbar fan, varmeapparat, termometer og kunstig lys i drivhuset. Plante tomater og agurker i potter for enkel bevegelse innenfor strukturen, både for deg selv og plantene. Forbered 3- til 5-gallon potter med dreneringshull ved å fylle dem tre fjerde fulle med en blanding av halvparten rask drenering potting jord og halvparten organisk kompost. Etter anvisningen på pakken, legger 10-10-10 gjødsel til potting jord før planting.

•  Plant tomater og agurker i grunne hull for å gi sine røtter tilgang til luft og vann. Sett bare ett frøplante i hver potte. Pakke i endret jord rundt røttene, så vanne dem med to inches av vann. Plasser en vegetarisk bur i hver pott for eventuell støtte.

•  Plasser alle potter i områder som får full sol eksponering og sørge for at ingen av plantene vil skygge noen andre. Sett tomatene på 24 til 36 inches, i rader på 4 til 5 meter. Plassere agurkene i en seksjon 5 meter fra tomatene, på 2 til 3 meter, i rader på 5 meter. Alle disse plantene krever fullt lys hele dagen og vil mislykkes hvis de vokser i skyggen av en annen plante.

•  Slå på ovnen og termometer for vinteren og vedlikeholde temperaturer på 65-75 grader Fahrenheit for ideelle tomat og agurk vokser. Vanne plantene ukentlige med to inches av vann og spray dem med slangen minst en gang i uken for å bygge fuktighet i drivhuset. Slå på viften for luftsirkulasjon og pollinering. Hold vinduer og dører lukket for å beholde fuktigheten i bygningen. Bruk kunstig lys for å supplere naturlig dagslys som dagene blir kortere.

•  Strøm puttet agurker og tomater oftere enn du ville gjort i hagen. Gi plantene vannløselig 20-20-20 eller 15-30-15 gjødsel en gang i uken med sin vanning, som starter halvveis gjennom vekstsesongen. Dette fôring oppfordrer blomstringen, fruiting og en større avling.