Hovudside

Aerogarden Strawberry Instruksjoner

by Walther

Aerogarden Strawberry Instruksjoner

Ferske jordbær er vanligvis finnes i overflod i sommermånedene når varmen fra solen modner bærene til en dyp, dyp rød. Men ved hjelp av Aerogarden, kan du dyrke din egen jordbær hele året. Mens de kan produsere mindre bær, jordbærplanter som dyrkes i en Aerogarden har fordelen av å vokse uten bugs og skitt, og de er like velsmakende som sine utendørs kolleger. Det kan ta litt øvelse for å få hånd-pollinering akkurat, men etter et par forsøk, vil du være nyter fersk, hjemmelaget jordbær hele året.

Bruksanvisning


•  Trekk din jordbærplante forsiktig fra beholderen. Skyll smuss fra røttene, og pass på ikke å skade eller ødelegge røttene.

•  Pakk planterøttene forsiktig i de vokser svamper og sted i din Aerogarden. Slå på Aerogarden og sette den til riktig innstilling for din modell. Plasser Aerogarden på et sted hvor det vil holde deg varm, men ikke for varmt, for eksempel en glassed-i våpenhuset; temperaturer mellom 64 og 77 grader F vil gi de beste resultater for dine jordbær. Tilsett vann til Aerogarden tank sammen med alle anbefalte næringsstoffer, og følge de generelle bruksveiledning for din modell.

•  pollinere blomster, når de begynner blomstringen, ved å børste blomstene med en liten, myk børste eller bomullspinne, og pass på å overføre pollen blant alle blomstene. Sett opp en svingte fan i nærheten for å hjelpe til med overføring av pollen blant blomster og få størst avkastning.

Tips og advarsler


  • Begynn dine Aerogarden jordbær i løpet av våren eller sommeren når en barnehage er mer sannsynlig å ha jordbær frøplanter tilgjengelig.