Hovudside

Hvordan endre en Riding Mower Electric Clutch

by Walther

Større ridere, for eksempel Wright Sentar, Wright Stander, den EXMARK Zero Turn og mange andre, bruker en elektrisk clutch å engasjere bladene. Mens vanligvis pålitelig, denne type clutch tidvis kan svikte og må endres. Dette er en jobb som, mens ikke veldig enkelt, er fortsatt godt innenfor egenskapene til den gjennomsnittlige hjem mekaniker. Alle gressklippere ved å bruke en elektrisk clutch kan ikke konstruert akkurat det samme, men det er nok likheter som du bør være i stand til å oppnå dette reparasjon enkelt.

Bruksanvisning


Hvordan endre en Riding Mower Electric Clutch


•  Løft klipperen høy nok til å jobbe under den. Støtte det i denne opphøyde posisjon sikkert. Hvis tilgjengelig, kan et løftebord eller kjedetrekk fungerer godt for dette.

•  Fjern sikkerhet dekker for å gi tilgang til bladet drivbeltestrammeren. Slippe spenningen og fjerne beltet fra trinsen på den elektriske clutchen. På Wright maskinen, blir spenningen fjernet fra beltet ved å sette inn en 1/2-tommers firkantet drivbryter bar i det firkantede hull på spennarmen og dreie armen bort fra beltet. Andre gressklippere kan bruke en fjær loader strammer eller en mekanisk justerbar en. Justerbare strammere vil ha en gjenget bolt som må løsnes for å slappe av beltestrammingen.

•  Finn støpselet til det elektriske clutch og koble den fra ledningsnettet. Skyv clutch ledningen gjennom hullet at det går gjennom på klippeaggregatet.

•  Fjern bolten som holder clutch til motorens veivaksel. Det kan være nødvendig å løsne de fire boltene som holder motoren til klippeaggregatet og lirke motoren opp ca 1/4 tommers å ha klaring nok til å fjerne bolten.

•  Skyv clutch av motoren veivaksel, og bemerker forholdet av sporet og midlene for å hindre clutch fra snu. På Wright-maskiner, er dette et stykke vinkel jern sveiset til undersiden av klippeaggregatet som er engasjert av en slot i clutch kroppen. Andre merker bruker en pinne eller bolt som passer inn i et hull i flensen av koplingsdekselet.

•  Skyv ny clutch på motorens veivaksel, noe som gjør at stasjonen nøkkelen er fortsatt i sporet i veivakselen. Sørg også for at riktig spor eller hull engasjerer enheten for å holde clutchen fra snu når engasjert.

•  Legg en liten dråpe Loctite middels sterk gjenge på clutchsenterbolt og tråd bolten inn veivakselen slutten. Stram med en stikkontakt og breaker bar.

•  Trekk til motorfestebolter, hvis det var nødvendig å løsne dem for klaring. Deretter kobler selen plugg for elektrisk clutch.

•  Sett bladet drivreim og deretter starte motoren. Test driften av elektrisk clutch ved å slå den på. Erstatte blad belte dekker.