Hovudside

Når Are Pumpkins klar til å komme Off the Vine?

by Walther

Når Are Pumpkins klar til å komme Off the Vine?

Gresskar er favoritt hage grønnsaker, som brukes til å lage Jack-o-lanterner, paier, supper og andre godbiter. Pumpkins ta lang tid å modne, og er vanligvis ikke klar til å komme av vintreet til høsten. Du må tid gresskar planting nøye for å sikre at gresskar er klar for innhøsting på ønsket tidsrom, spesielt hvis du ønsker å bruke gresskar til Halloween.

Typer


Antall dager til innhøstingen kan variere avhengig av hvilken type gresskar som du vokser. Generelt, de fleste gresskar ta ca 100 dager fra frø til innhøsting. Små, middels og store standard oransje typer vanligvis ta 100-110 dager for å høste, mens jumbo gresskar varianter ta 120 dager. Noen miniatyr varianter som Baby Boo, Sweetie Pie, Munchkin og Jack-Be-Little kan ta kortere tid å modne enn de vanlige typene. Noen ta så lite som 75 dager fra frø til innhøsting. Miniatyr gresskar er vanligvis mindre enn 2 til 3 kg., Små gresskar varianter er 2 til 5 kg., Mellomprodukter er 8 til 15 kg., Store typer er 15 til 25 kg., Og borerigger er 50 til 100 lbs. eller mer.

Tidsramme


Husk forventet løpetid tidsramme for din bestemt type gresskar når du planlegger din tid for planting. Fordi gresskar er møre, varme-sesongen grønnsaker, må du plante dem etter all fare for frost er over og når jorda har varmet opp grundig. Pumpkins krever en lang vekstsesong, men så du bør ikke vente for lenge med å plante dem - ellers mister du din avling å falle frost. På den annen side, hvis du plante gresskar for tidlig, vil de myke og råtne før Halloween. I mange regioner, plante gresskar i slutten av våren eller tidlig sommer er ideell for høsting og lagring av dem for oktober.

Tegn


Som forventet forfall tilnærminger for din gresskar variasjon, kan du begynne å se etter visse tegn på at gresskar er klare for innhøsting. Det første tegnet til å se etter er gresskar hudfarge, som skal samsvare med moden farge - i tilfelle av standard gresskar, ville denne fargen være en dyp oransje. Hvis du oppdager at gresskar oppnår sin modne hudfarge, dunk gresskar med fingrene. Hvis gresskar høres hult, de er moden. Deretter kan du prøve å punktere huden med fingerneglen. Hvis skallet er fast og ikke punktere lett, gresskar er klar til å komme av vintreet.

Høsting


Å høste gresskar, kutte frukt fra vintreet med en skarp kniv eller beskjæringssakser. Ikke rive gresskar utenfor vintre, men i stedet kutte stammen til å forlate en lang del fortsatt festet til gresskar. Prøv å la det gå minst 3 til 4-tommers-lange stammen festet, fordi gresskar uten håndtak festet en tendens til å lagre dårlig. Oppbevar høstet gresskar på et tørt sted ved temperaturer rundt 50 til 55 grader Fahrenheit.