Hovudside

Hvordan ta vare på over bakken bassenger

by Walther

Hvordan ta vare på over bakken bassenger

Over bakken bassenger krever ulike typer rutine omsorg og vedlikehold enn inground bassenger. Over bakken bassenger har tilgjengelige filtre, pumper og annet tilbehør som trenger å bli tatt vare på riktig måte. Uten riktig stell og vedlikehold, kan over bakken bassenger bli skadet, vannet kan slå skyet eller skummel og svømming kan bli en ubehagelig opplevelse. Oppvarmede og uoppvarmede bassenger i kaldt klima må være vinterisert og lukket, mens de i varmt klima kan forbli åpen hele året.

Bruksanvisning


•  Skummet toppen av bassenget så snart du oppdager noen rusk flyter på overflaten. Hvis rusk synker eller har nådd bunnen av bassenget, kan du bruke en pool skimmer å øse det ut. Kast rusk. Små partikler av rusk igjen etter skimming eller scooping vil bli renset ut ved bassengfilteret.

•  Pensle veggene i bassenget hver uke ved hjelp av en vegg børste. En vegg børste vil fjerne enhver film eller alger buildup på veggene i bassenget. Etter skrubbing veggene i bassenget, plasserer et basseng vakuum spesielt utviklet for over bakken bassenger i vannet og kjør den i henhold til produsentens anvisninger. Skrubb aldri veggene i bassenget eller løpe en pool vakuum når svømmere er i bassenget.

•  Test pH-balansen i bassenget hver to uker. Hvis vannet ser grumsete eller uklar, eller hvis svømmere klage av hud, øyne og nese irritasjon, teste vannet umiddelbart. En aboveground bassenget trenger en pH på ca 7.2. Hvis pH er høyere eller lavere, legger du klor, boraks eller soda til bassenget for å korrigere tilstanden.

•  Shock bassenget hvis pH-balanse er av. Sjokk et basseng krever administrering av en stor mengde av bassenget sjokk og tillater vannbalansen for å stabilisere i 24 timer. Bassenget sjokk er en kjemisk forbindelse som er tilgjengelig på de fleste hjem forbedring varehus og basseng forsyning detaljister. Les produsentens anvisninger før sjokkerende bassenget, og ikke tillate svømmere å gå inn i bassenget under noen del av den sjokkerende prosess.

•  Fjern alle basseng tilbehør, for eksempel ører, leker og stiger, så snart temperaturen synker under en komfortabel svømming nivå. Sjokkere bassenget og administrere pH-balanserende kjemikalier nødvendig etter testing. Skille filtre og pumper, senke vannstanden minst 18 inches og dekke ditt basseng i henhold til produsentens anvisninger. Denne prosessen er kjent som vinterklargjøring og må gjøres før et basseng er stengt for den kalde årstiden.

Tips og advarsler


  • Ikke utfør basseng vedlikehold når svømmere er i bassenget.
  • Hvis du er ubehagelig å fullføre noen av de prosessene som kreves for å rengjøre, vedlikeholde eller omsorg for bassenget, leie en profesjonell.