Hovudside

Hvordan å lære om Hydroponic Vegetabilsk Hage

by Walther

Hvordan å lære om Hydroponic Vegetabilsk Hage

Hydroponics er vitenskapen om voksende planter uten å bruke jord. Ifølge NASA, hydroponics startet i 1930, som en forlengelse av plantenæring eksperimentering blir utført av plante fysiologer på den tiden. Siden da har mange hjem gartnere skapt sin egen hydroponic vokse systemer. Siden planter normalt få de næringsstoffene som hjelper dem å vokse gjennom jord, må hydroponic gartnere lære å gi disse essensielle næringsstoffene gjennom andre virkemidler, som for eksempel vann leveringssystemer. Vegetabilske gartnere som er nye til hydroponics kan lære mer om denne unike voksende metode gjennom noen verdifulle ressurser på Internett.

Bruksanvisning


•  Åpne Jordbruksdepartementet offisielle hjemmeside (se Ressurser).

•  Les listen av hydroponic vegetabilske hage ressurser som tilbys ved USDA nettsted (se Ressurser), som inkluderer publikasjoner fra National Bærekraftig landbruk Information Service og National Agricultural Library.

•  Les artikler skrevet spesielt om hydroponic grønnsaker, med fokus på områder av spesiell interesse for deg. For eksempel, en av USDA anbefalte ressurser, National Bærekraftig landbruk Information Service, gir en omfattende liste av artikler på sin "Drivhus & Hydroponic grønnsaksproduksjon Ressurser på Internett" side (se Ressurser) som diskuterer detaljene i de ulike metodene for hydroponic grønnsakdyrking samt informasjon om ulike grønnsaker.

•  Besøk NASA nettsted side på hydroponics (se Ressurser) for å lære mer om hydroponic hagearbeid. NASA gir informasjon om voksende salat hydroponically, inkludert et enkelt eksperiment som tillater gartnere å sammenligne hydroponically dyrket grønnsaker til de dyrket i jord. NASA gir også en liste over hydroponic ressurser til videre lesning og utdanning på hydroponic grønnsak dyrking.