Hovudside

Hvordan bli kvitt Cordyline Planter

by Walther

Dyrket for sin attraktive og fargerike blader, Cordyline planter er vanlige container planter som kan rett og slett bli kastet ut når du ønsker å bli kvitt dem. Siden cordylines er tropiske planter, de er bare dyrkes utendørs i hagen i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10B til 11. Komme kvitte seg med utendørs planter er ikke fullt så enkelt, men fortsatt ikke vanskelig.

Bruksanvisning


•  Kutt Cordyline ned til bakken med et par beskjæringssakser. Hold skjære den tilbake når bladene begynner å vokse. Etter hvert vil Cordyline sulte i hjel fra ikke å kunne photo sollys.

•  Påfør et ikke-selektivt ugressmiddel som inneholder glyfosat på Cordyline løvverk, etter etiketten instruksjoner. Det vil drepe de fleste av anlegget etter den første påføring. Hvis noen av Cordyline regrows i et par uker, spray det på nytt. Vær forsiktig, glyfosat vil drepe andre planter som det berører.

•  Grav en Cordyline plante ut av bakken. Grave rundt i bunnen av anlegget ca 6 til 8 inches og kutt under roten ballen å fjerne Cordyline fra bakken. Dersom nye skuddene vises etterpå, grave opp de resterende røtter. Du kan også kutte ned ny vekst eller bruke glyfosat, som beskrevet i trinn 1 eller 2.