Hovudside

Hvordan Stopp Air Conditioner Kondens Drip

by Walther

Foruten å være irriterende, kan det dryppe fra et klimaanlegg skade ditt hjem. Et tett kondens linje kan være årsaken. Heldigvis de fleste gjør-det-yourselfers kan fikse et tett kondens linje i mindre enn en time.

Bruksanvisning


•  Kontroller kondens linje. Det er vanligvis plassert utendørs, ved siden av kompressoren. Linjen er en PVC-rør som går fra kondensatoren inne i huset ditt på utsiden, ved siden av kompressoren. Kondensasjonen drypp fra kondensatoren blir utført fra innsiden til utsiden. Kontroller at kondensasjonen blir fjernet; det bør være en konstant drypp når klimaanlegget er i gang.

•  Finn din kondensator, som vanligvis er på loftet. Noen klimaanlegget kondensatorer er plassert i skap eller boder. En dryppformen er installert under kondenskassen for å fange store drypp eller lekkasjer. Hvis du finner vann i dryppformen, ren eller bytt kondens linje.

•  Fjern lokket fra innendørs kondens linje. Hvis vannet renner over når du ta av lokket, eller hvis det er en konstant drypp, er det sannsynligvis tett. Se inne i kondens linje for å se om det er tett med alger.

•  Rengjør innendørs kø på klimaanlegget kondenskassen. Bruk en trakt til å helle en varm vann og blekemiddel blandingen i linjen. Bleach vil drepe alger og vann vil skylle den ut. Gjenta inntil tre ganger for å fjerne tilstoppet linje.

•  Bruk en rørlegger slange hvis vannet og blekemiddel virker ikke. Hvis alt annet mislykkes, kan du ringe en profesjonell. Du kan sette inn en slange i kø for å rense den, men den resulterende rotet kan ikke være verdt bekostning.

Tips og advarsler


  • Utføre rutinemessig vedlikehold på klimaanlegget, spesielt i starten av sesongen.
  • Hold uteområde av kondens linje klar av ugress og rusk.