Hovudside

Hvordan holde armene på en kjole skjorte Fra Shrinking

by Walther

Hvordan holde armene på en kjole skjorte Fra Shrinking

Kjole skjorter og andre klær har en tendens til å krympe hvis du ikke følger riktige vaskeanvisningen. For å unngå armene på en kjole skjorte fra krymper, alltid finne omsorg instruksjon etiketten før du fortsetter med en vask. Etiketten vil gi instruksjoner om hvordan å ta vare på din skjorte, inkludert vask og stryking. Vurdere tørr-rensing som en liten investering, da dette vil være rimeligere enn krymper din skjorter og kjøpe nye.

Bruksanvisning


•  Les og følg omsorg instruksjon etiketten sydd på dine kjole skjorter. Instruksjonene vil veilede deg på den beste måten å ta vare på varen. Etiketten kan råde deg til å tørke-ren bare eller foreslå en viss vanntemperatur eller tørketrommel syklus. Forsømme å følge etiketten instruksjoner kan føre til svinn og andre uønskede effekter, for eksempel skjorte disintegrasjon eller falming.

•  Ta kjole skjorter til et profesjonelt renseri. Selv om det vil koste deg å bruke en tørr renere, vil du unngå arm krymping og nyt den ekstra bonus av stryking og dyp flekkfjerning. Profesjonelle renserier bruke kjemikalier og andre prosesser for å unngå klær krymping. Også mange renserier tilby garantier mot å ødelegge eller krymper elementene og vil erstatte eventuelle ødelagte klær uten kostnader.

•  Bruk kaldt vann og en svak syklus hvis du bruker en vaskemaskin til å vaske kjole skjorter. Avhengig av materialet, krymper ofte oppstår når vanntemperaturen under vaskesyklusen er for varmt eller sentrifugeringen er for fort. Vaske klærne i kaldt vann på en svak syklus kan forhindre armene fra krymper.

•  Ta skjortene dine umiddelbart fra vask, og henge eller line-tørke dem. Dette er den beste måten å unngå svinn som kan oppstå fra tørketrommelen. Hvis du velger å bruke en tørketrommel, bruker en nei-varme, lav-riste eller skånsom vask. Et annet alternativ er å bruke begge metodene: Sett skjorten i tørketrommelen for en kort syklus, ta det mens det er fortsatt fuktig, og deretter henge den før det er helt tørt.

•  Vask skjorter for hånd med kaldt vann og et mildt vaskemiddel. Håndvask sikrer skjorta vil ikke støte krymper under vaskeprosessen. Etter vask, henge skjorter til tørk på et kjølig område så armene ikke krympe fra overeksponering for varme.