Hovudside

Hvordan Isoler Crawl Space Kanaler

by Walther

Hvordan Isoler Crawl Space Kanaler

Kanal i det moderne hjem er ansvarlig for overføring av oppvarmet luft gjennom boligen for å varme områder jevnt. Systemet bryter sammen, men når det oppstår lekkasjer i de kanal spenn som tillater noe av den oppvarmede luft å unnslippe. På samme tid, vil det faktum at crawlspaces er kalde og mørke påvirke effektiviteten av varmeoverføringen. Dekker varmekanaler med isolasjon er den beste måten å sikre at systemet fungerer så effektivt som mulig.

Bruksanvisning


•  Inspiser ducting for luftlekkasjer på alle punkter. Vent til ovnen er i gang og sjekke for å føle noen rømmer luft mot din utstrakte hånd. Hvis en lekkasje er funnet, forsegle gapet med fugemasse, eller folie tape. Duct tape vil ikke holde seg over lengre tid, og bør unngås.

•  Bestem mengden av glassfiber isolasjon er nødvendig for å dekke alle kanaler. Crawlspaces bli veldig kaldt om vinteren, og uåpnende kanaler vil blø av varmen wastefully. Bruk minst en R-4 isolasjon for å isolere kanalene i en krypkjeller. Kutt arkene til å passe, og pakk dem rundt kanalene. Den glassfiber side skal vende mot kanalen og folie side ut.

•  Bli sømmene ved hjelp av enten en stift pistol eller folie tape. Sømmene bør være så sikker som mulig. For stifter, prøv å kaste isolasjonen over når stifting å forsegle det tett. Sentrere folie tape jevnt over sømmen for best dekning.

•  Sett minst tre inches av åpen plass rundt eventuelle brennbare flekker. Disse kan inkludere elektriske ledninger eller ventileringen som kan føre til isolasjon for å bli for varm.

Tips og advarsler


  • Prøv ikke å knuse isolasjonen når du arbeider med det; en gang knust den vil miste noe av sin evne til å isolere.
  • For en crawlspace, stifter er bedre fordi temperaturendringer vil ha mindre effekt på dem da limet støttet tape som kan bli dårligere.
  • Bruk vernebriller, hansker og munnbind når du arbeider med glassfiber isolasjon av noe slag.
  • Sørg for å tette alle hull som lekker oppvarmet luft før innpakning med isolasjon.