Hovudside

Pool renere Problemer

by Walther

Pool renere Problemer

Pool rengjøringsmidler benytte seg av sugeanlegg av svømmebassenger og bruke denne energien til å rense bunnen av et basseng. Dette kan være nyttig når du fjerner biter av skitt stakk til en bassengets bunn som ikke er fjernet av en pool filtreringssystem. Pool-rensing systemer, men kan utvikle problemer.

Prosess


En slange av renere festes til en suge port et basseng bruker for å trekke vann inn i sin filtreringssystem. Renere bruker denne vakuum for å skape sug. Denne suge flytter renere over et basseng som det renser. Mens noen rengjøringsmidler flytte tilfeldig, andre er laget for å bevege seg i faste mønstre som styres ved å slå suge av og på gjennom en periodisk ventil.

Suge


Det vanligste problemet med pool rengjøringsmidler er sug. Noen ganger har en renere for lite sug og nekter å flytte. Dette er forårsaket av en blokkering eller en kink i slangen som forstyrrer vakuum. Det finnes tilfeller, også, når det er rett og slett for mye sug. I disse tilfeller, suger inn luft fra støvsugeren over vannoverflaten, noe som kan være farlig for systemet.

Filtre


Noen rengjøringsmidler har egne filtre, mens andre rett og slett late vannet i bassenget naturlige filtreringssystem. Uansett disse filtrene må renses. Hvis smuss bygger seg opp på et filter, kan det blokkere suge av vannet, forlater støvsugeren ikke i stand til effektivt å fange opp eventuelle andre partikler.

Girkasse


Pool rengjøringsmidler som beveger seg i faste mønstre bruke en girkasse å lede disse bevegelsene, forteller ventilene da å slå på og av. Denne girkassen kan svikte og føre til renere å slutte å bevege seg eller gjøre det beveger seg uberegnelig. Når dette skjer, må renere ofte byttes ut.

Slanger


Slangen at renere bruker for å lede vann inn i bassenget pumpen kan noen ganger bli flokete. Dette hindrer renere bevegelser og komprimerer slangen, kutte av sugekraft. Disse slangene kan også bli utløst over og skadet ved et uhell.