Hovudside

Hvordan fikse farget skjorte Halsbånd

by Walther

Hvordan fikse farget skjorte Halsbånd

Den beryktede "ring rundt kragen" gjelder flekker på skjortekrager. Kroppsoljer og svette samle på stoffet og skape en merkbar ring. Den beste måten å bli kvitt disse flekkene er å forbehandle plagget før du vasker det. Mange kommersielle rengjøringsmidler eksisterer for å fikse flekker. Men det er elementer i ditt hjem som er billig og effektiv i å fjerne shirt-snipp flekker.

Bruksanvisning


En børste shampoo på flekken med en gammel tannbørste. Et annet alternativ er å bruke en tørr vaskeklut. De fleste shampoos har rengjøringsmidler som fjerner olje, smuss og skitt. La sjampoen på i ca fem minutter. Vask skjorten med resten av tøyet.

•  Hell en liten mengde av heavy-duty flytende vaskemiddel på flekkene. Gni skjortekragen sammen ved hjelp av hendene. La rengjøringsmiddelet på i ca fem minutter, deretter vaske skjorta.

•  Hell noen dråper av fett-kampene oppvask væske på flekken. Gni kragen sammen for å fordele væsken. Vent fem minutter, og deretter vaske skjorten som vanlig.

•  Bland ½ kopp vann og 1 ss. hvit eddik i en kopp. Hell løsningen på flekken. La løsningen virke i 20 til 30 minutter, vask deretter skjorten i kaldt vann. Denne fremgangsmåte er også effektiv for å bli kvitt svette flekker.

•  Bland like deler hydrogenperoksyd og vann i en kopp. Hell røren i kragen flekken. La blandingen på skjorten i 30 minutter. Vask skjorte i kjølig vann. Denne metoden er kun for hvite skjorter. Hydrogen peroxide bidrar til å få ut svette flekker.