Hovudside

Slik Care for en Avocado Plant

by Walther

Avokado er tropiske planter som krever spesifikke miljøforhold i orden for dem å vokse skikkelig og produsere frukt. Avokado er høy i enumettet oljer og vitamin E, som er sunt for hjertet, og de gjør et utmerket tillegg til enhver hage. For å kunne ta vare på avokado, er det viktig å følge noen få grunnleggende trinn for omsorg for tropisk, fruiting planter som vil sikre Avokado anlegget vil være sunn og sterk.

Bruksanvisning


•  Klargjør avokado frø før voksende. Sørg for at frøet er helt ren og fri for avokado kjøtt ved å skylle den grundig med vann. Presse nøye tre tannpirkere inn i avokado frø, og sprer dem ut slik at de er jevnt fordelt rundt frøet. Fyll en glassbeholder med vann og senke avocado frø ned i vannet. Sørg for at den nederste halvdelen av avokado frø er nedsenket i vann. De tannpirkere vil holde avokado frø opp og beskytte den fra å falle ned i glassbeholderen.

•  Care for den voksende avocado anlegget. Når avocado frø er i sin beholder, vil den begynne å vokse røtter som vil begynne å fylle bunnen av glassbeholderen. En skyte vil begynne å vises på toppen av avocado frø som vil vokse rett opp og ut av anlegget. Når skyte når en høyde på syv inches, bruker beskjæringssakser å trimme høyden ned til tre inches. Dette vil presse næringsstoffer til å produsere mer off-shoots, som vil hjelpe planten til å vokse seg sterkere. Avokado anlegget vil begynne å vokse igjen, og når det begynner å produsere blader, er den klar til å bli plantet i en gryte med jord.

•  Løft avocado frø fra glassbeholderen og trekk ut tannpirkere. Plasser løvsprett frø 02:58 inches ned i en gryte fylt med jord. Fyll jord i rundt avokado frø og holde den varm. Vanne frø regelmessig, aldri vanning for mye eller for lite. Det er greit for jorda å bli litt tørr og til. Beskjære avocado ned til seks inches når det blir en meter høy. Dette vil tvinge nye skudd skal vises på anlegget, som vil hjelpe planten produsere frukt. Etter noen år, vil du kunne høste avokado fra din avocado treet.