Hovudside

Hvordan kjøpe en Utendørs svømmebasseng for My Home

by Walther

Hvordan kjøpe en Utendørs svømmebasseng for My Home

Et utendørs svømmebasseng kan slå en gjennomsnittlig landskapet inn i et hjem oase. Før du kjøper et utendørsbasseng, bør du ta flere faktorer i betraktning, som type, pris og vedlikeholdsbehov. Når du bestemmer hva svømmebasseng beste ville passe ditt hjem landskapet, vil du trenger for å finne den beste bassenget forhandleren for å hjelpe deg å realisere din utendørs svømmebasseng drøm.

Bruksanvisning


•  Bestem deg for hvilken type basseng du ønsker å installere. For eksempel, må du bestemme mellom en inground eller over bakken pool. Da bør du videre vurdere hva slags materiale du ønsker for ditt basseng. For eksempel kan du velge en konkret inground basseng eller en glassfiber inground basseng. Mens en glassfiber basseng kan være dyrere i utgangspunktet, kan det spare deg for penger i fremtiden på basseng kostnader, som det er rimeligere å rengjøre og krever ikke omlakkering.

•  Lag et budsjett for din svømmebasseng prosjektet. Husk at du bør ikke bare faktor inn i budsjettet kostnaden av svømmebassenget og installasjon. Du bør også inkludere svømmebasseng vedlikehold elementer som støvsugere og kjemikalier, i tillegg til landskapskostnader og pyntegjenstander.

•  Ta kontakt med en byggmester, landskap designer eller arkitekt for å hjelpe deg med å planlegge den beste plasseringen og ideelle størrelsen på utendørs svømmebasseng. Selv om du har allerede bestemme på hvilken type basseng du ønsker å kjøpe, konsultere med en profesjonell byggherre eller designer vil bidra til å gi deg en idé om størrelsen og plasseringen for bassenget. Når du går til bassenget forhandler, kan du bruke denne design for å snevre inn alternativene av tilgjengelige bassenger å kjøpe.

•  Finn lokale basseng butikker i telefonboken ved å se under Pool og Spa avdeling. Du kan også søke etter basseng forhandlere bruker en nettleser ved å skrive "Svømmehaller" og din plassering.

•  Sammenlign tilbud om ulike pool selskaper. Det er mange selskaper i hver by og hvert selskap vil tilby ulike priser, prisplaner og basseng pakker. Valgte et selskap med et godt rykte for ikke bare salg, men også for kundeservice. Sørge for at selskapet avslører den fulle prisen, som inkluderer installasjon av bassenget. Et godt selskap vil også samarbeide med deg og dine byggmester eller bygningstekniske løsninger for å finne den best mulige basseng for prosjektet.