Hovudside

Små, flygende insekter på Potteplanter

by Walther

Små, flygende insekter på Potteplanter

Flygende insekter innendørs på potteplanter ofte få en gartner oppmerksomhet på grunn av beliggenheten. Det er tvilsomt noen ønsker å eksistere sammen med flying innendørs skadedyr fest på stueplanter. Flere bevingede skadedyr er kjent for å angripe innendørs anlegg. Holde plantene friske og vokser dem i optimale forhold har en tendens til å bistå i å forebygge fly eller krypende skadedyr fra å bevege seg inn i territoriet ditt.

Whiteflies


Mer nært knyttet til krypende huset planteskadegjørere mealybugs og bladlus enn fluer, whiteflies tendens til å flagre når plantene blir berørt eller vannet i stedet for å ta fly som en mygg. Voksne er helt hvit og liten måle om 1/16 tomme lang. De ligner små møll. Ifølge University of Minnesota Extension, whiteflies er mer vanlig i klima miljøer, men sikkert kan gjøre veien inn i ditt hjem på nyinnkjøpte planter

Winged Bladlus


Ikke alle bladlus er vinger, men de som er fly fra plante til plante. Bevingede bladlus er den første av de bladlus for å finne veien til plantene dine. Vingeløse unge er deretter deponeres å beite på anlegget og de bevingede voksne fly av gårde for å starte syklusen på en annen plante. Omtrent samme størrelse som whiteflies, bevingede bladlus er soft-bodied, pæreformet bugs som varierer i farge fra rosa, til brun, svart og gul.

Sopp mygg


Hvis du ser mye av flygende insekter på og i nærheten av plantene dine skyldige er sannsynlig sopp mygg. Sopp mygg ligner oppførselen og utseendet på fruktfluer som måler 1.16 til 1.18 av en tomme lang. Svart, brun og mørk grå er de dominerende farger. Wormlike larver av sopp mygg lever i jorda som de forfaller. Feilene forårsake liten eller ingen skade på andre planter enn å være en flygende ergrelse.

Forebygging og behandling


Vakuum flygende insekter ut av luften, vaske planter og bruke et insekt såpe for å kontrollere insekter som er savnet. Hvis sopp mygg er den mistenkte, la jorda tørke ut mellom vanning. Larvene trenger fuktig jord for å trives og utvikle seg til flygende voksne. Når du har renset plantene dine, la bladene tørke. Blåser på bladene vil lansere eventuelle gjenværende flygende skadedyr.