Hovudside

Hvordan bli kvitt av dvale Flaggermus i huset ditt

by Walther

Hvordan bli kvitt av dvale Flaggermus i huset ditt

Enten du har en enkelt balltre eller flere seg dvale i huset ditt, kan du være bekymret for faren de kan utgjøre for deg og din familie. Ikke la din frykt komme i veien for god følelse. Flaggermus er i stor grad gunstig for mennesker, fordi de kan spise sin kroppsvekt i insekter nattlig. Flaggermus i hi om vinteren fordi det er for kaldt til å jakte og mat er mangelvare. Du må vente til våren før det gjøres noe for å kaste ut dvale flaggermus. Fordi flaggermusene sover om vinteren, forårsaker de ingen skade, og utkastelse kan drepe dem.

Bruksanvisning


•  Åpne alle tilgjengelige vinduer og dører på utsiden i området der flaggermus har vært i dvale. Ikke åpne noen innvendige dører, fordi dette kan kjøre på ball videre inn i huset ditt.

•  innlegg venner og familiemedlemmer utenfor huset ditt, ser de åpne vinduer og dører i skumringen. Flaggermusene som kommer i peopleâ € ™ s husene er stort sett nattaktive og la til å jakte på mat i løpet av den første timen av skumring hver kveld.

•  Lukk åpne vinduer og dører etter alle flaggermusene har forlatt lokalet. Merk at denne prosessen kan ta mer enn én natt fordi ikke alle flaggermus forlate å jakte hver kveld.

•  Capture øvrige flaggermus nøye, en om gangen, med en stor container. Iført arbeidshansker for å beskytte hendene, skyver en stor beholder under hengende balltre. Skyv et stort, stivt stykke papp over den åpne munningen av beholderen for å hindre at bat fra å unnslippe. Ta det utenfor og slipper den.

•  Tett alle åpninger. Flaggermus kan angi et hus gjennom åpninger på størrelse med en krone. Hvis du oppdager små hull i dine takutstikk, vegger eller andre deler av huset som går på utsiden, blokkere dem ved å stifte maskinvare klut på plass. Hvis du har skorsteiner som vent til atmosfæren, sørg for å ha dem reparert regelmessig slik at akkumulert kreosot buildup ikke er å holde flue åpen. En Bata € ™ s misjon når man kommer inn i huset ditt er ikke å forstyrre deg. Det bare ønsker et varmt sted å fordøye sin middag. Hvis din åpen skorstenen er en måte å gjøre det, vil et balltre absolutt bruke det.