Hovudside

Water Safety Hazards

by Walther

Water Safety Hazards

Vann er nødvendig for å overleve. I tillegg er det brukt for svømming, skøyter og slukker branner. Mens vann har uendelige fordeler og praktiske anvendelser, er det fortsatt vann sikkerhetsrisiko som du bør være klar over. Ved ikke å ta vann for gitt, kan du og din familie er trygg.

Vanntemperatur


I hjemmet ditt, kan du kontrollere temperaturen der varmtvannsberederen holder varmt vann. Varmt vann i hjemmet brukes til oppvasken, gjøre vaskeri og bading. For å forebygge skader fra en varmtvanns brenne, bør du holde varmt vann sett på trygg temperatur. The American Academy of Pediatrics anbefaler å holde varmt vann sett på 120 grader Fahrenheit. Denne temperaturen vil tillate deg å bruke varmt vann for rengjøring, og også forhindre skade på små barn og eldre medlemmer av huset som kan ha sensitiv hud.

Opprette en glatt overflate


Vær forsiktig når vandre rundt svømmebassenger med betong, fliser eller tre dekk områder som vann kan gjøre disse overflatene glatte. I regnvær, kan vannet fra veien fylle i trådene på bildekk og forårsake bilen mister grep med veien. Redusere farten i regnvær for å unngå en ulykke.

Elektrisitet


Vann er en utmerket leder av elektrisitet, som betyr at du bør unngå å ha noe som er koblet til et strømuttak i nærheten av vann med mindre dette elementet er laget for å være vanntett. Sjekk huset ledninger nær områder som badekar, bad vask og kjøkkenvask for å sørge for at det ikke er noen frynsete ledninger som kan bli en brannfare.

Svømming


En av de viktigste farer som presenteres av svømming er drukning, og dette kan være sant, spesielt med små barn. Ifølge Barn Helse, et barn kan drukne i bare seks inches av vann. Veilede barn til alle tider når de svømmer.