Hovudside

Tropisk Pitcher Plant Care

by Walther

Tropisk Pitcher Plant Care

Tropiske pitcher planter er innfødt til deler av Asia, India og Madagaskar, er ennå mange blir potteplanter på grunn av sine sterke farger og spennende design struktur. Pitcher er skapt av en midvein hevelse i anlegget, som nektar sekreter tiltrekke seg insekter. Anlegget kan oppta næring fra insekter når de faller inn i fordøyelses sekreter i bunnen av beholderen. Omsorg for pitcher planter er en ganske enkel oppgave hvis du tar et par ting i betraktning.

Sol


Pitcher anlegg krever store mengder sterkt lys, men den trenger bare ca 50% direkte sollys. Semi-skraverte områdene er et flott sted å vokse pitcher planter. Man kan også bruke brede spektrum plante lys, forutsatt at de er plassert langt nok unna til å hindre sviing eller solbrenthet, som begge er antydet med små røde flekker på planteoverflatene.

Vann


Pitcher planter krever semi-fuktig jord og sporadisk flom til å vaske bort eventuelle akkumulerte salter. Plantene synes å være spesielt utsatt for salt akkumulering. Imidlertid, andre relativt godartet kjemikalier som vanligvis finnes i vannet, som for eksempel klor, ikke synes å ha en virkning på plantene. Kan brukes destillert vann, regnvann og til og med vann fra de fleste kraner for å holde røttene av din pitcher plante fuktig.

Temperatur, Potting og Insekter


Holde beholderen anlegg i et område opprettholder en temperatur på 55-95 grader Fahrenheit, og har en relativt høy luftfuktighet. Mange mennesker som bor i varmere, våtere klima sette sine planter utenfor i løpet av sommeren. Sørg for å bruke en potting jord som er relativt porøse og har en lav fruktbarhet. Du kan legge til en og annen insekt til pitcher. Men generelt anlegget ikke krever fôring på din del. Du kan legge til en svak gjødsel til pitcher hver gang på en stund for å sørge for at anlegget er å få de næringsstoffene den trenger.

Generelt Økende Care


Pitcher planter er generelt vine anleggene, slik at deres grønne skudd bør trimmes regelmessig for å produsere en "fyldigere" ser anlegget. Men du kan også sette en stang eller liten pinne i jorda og la vinrankene til å vokse opp pinnen for å produsere en vakker hengende plante. Sjekk pitcher av anlegget for vann ved første gangs planting, siden den væsker ofte søler eller tørke opp i shipping og krever påfyll. Hell bare 1/2 til 3/4 inches av vann inn i beholderen, fordi dette er hele planten trenger for å utvikle fordøyelsesvæske det bruker å få næringsstoffer fra sine byttedyr.