Hovudside

Hvordan få Gummy Bears Ut av Carpet

by Walther

Hvordan få Gummy Bears Ut av Carpet

Gummy Bears er en populær godbit med mange barn, men deres klebrig natur betyr at de er lett fanget opp i teppe og andre materialer, forårsaker en ofte vanskelig å rengjøre rot. Når Gummy Bears står fast i teppet, er det viktig å vite hvordan man skal få dem ut uten å ødelegge teppet. Heldigvis finnes det flere metoder som er raske og relativt grei.

Bruksanvisning


•  Kok opp vann i en kjele. Klem en dråpe oppvaskmiddel i en bolle. Hell kokende vann i bollen og bland i oppvasksåpe med en skje, for å sørge for at kjemikaliene er godt fordelt. Parabolen såpe vil feste seg til de klebrige kjemikalier i Gummy Bears og dermed bidra til å fjerne bjørnene fra teppet.

•  Dypp svampen i bollen med kokende såpevann. Presse det meste av det overskytende vann ut av svampen. Trykker svampen på Gummy bjørn. Kokende vann vil smelte gelatinen i Gummy Bear, noe som gjør det mulig å DAB opp mesteparten av den klebrige goop.

•  Skyll svampen i det kokende vannet. Gni opp resten av det gummiaktige Bjørn fra teppet. Hvis noen av Gummy bjørn forblir, presse litt av såpevann på teppet og gni dette inn. Pat teppet tørr med et håndkle eller la det tørke naturlig.

Tips og advarsler


  • Et alternativ til å bruke kokende vann er å fryse Gummy bjørn med en isbit. Gni isbit over hele Gummy bjørn før den har stivnet, så vil du være i stand til å skrape opp mesteparten av det med en kniv. Denne metoden vil noen ganger la stykker av Gummi bære i det teppe som deretter må fjernes ved hjelp av kokende vann, men.
  • Vær forsiktig når du håndterer kokende vann. Det er lett å søle på huden din, noe som kan føre til en ekkel brenne. Hvis du skålde deg på kokende vann, holder det berørte området under kaldt rennende vann i 15 minutter for å redusere effekten av skalden. Hvis skåldet området er større enn et frimerke, besøke sykehuset fordi såret kan bli infisert.