Hovudside

Best avfuktere for Dirt Kjellere

by Walther

Dirt-gulv kjellere er fuktig og vanligvis høy i fuktighet. Kjøre en avfukter i kjelleren under den varme, fuktige måneder kan bidra til å redusere fuktighet og holde hjemmet mer komfortabelt. Velge den beste avfukter for din skitt etasje kjeller krever nøye vurdering om størrelsen på kjelleren og nivået av fuktighet inne i rommet.

Avfukter Fundamentals


Avfuktere er utviklet for å fjerne fuktighet fra luften inne i ditt hjem. Mange avfuktere har bøtter at vann renner inn, og må tømmes etter behov. De fleste avfuktere har en automatisk avstengningsfunksjon som sørger for bøtte fra overfylte. Noen avfuktere har en armatur som gjør at du kan tømme bøtten med en slange, dirigere vann til sump pumpe.

Typer


Velge den beste avfukter for kjelleren avhenger av hvor høy luftfuktighet er inne kjelleren. Dirt-gulv kjellere er vanligvis demper enn betong-gulv kjellere, spesielt hvis ingen dampsperre er plassert over skitt. En annen faktor å vurdere når du velger en avfukter er størrelsen på din kjeller. Ifølge Environmental Protection Agency, en moderat fuktig kjeller som er 500 kvadratmeter eller mindre krever en avfukter med en 10-gallon kapasitet. Hvis kjelleren er veldig våt og er 1500 kvadratmeter eller større, er en avfukter med en 30-gallon kapasitet det beste valget.

Energy Star Fordeler


Alle avfuktere eliminere fuktighet og redusere fuktigheten på en lignende måte. Men de som er interessert i å spare penger hver måned på strømregningen bør vurdere å kjøpe en Energy Star-karakter avfukter. Energy Star-avfuktere har mer effektive vifter og kompressorer enn andre typer avfuktere. Environmental Protection Agency sier at Energy Star avfuktere bruke 15 prosent mindre energi enn konvensjonelle merkevarer.

Betraktninger


I tillegg til å kjøre en avfukter i din skitt etasje kjelleren, kan du redusere fuktigheten ved å plassere en dampsperre på gulvet. Damp barrierer hindre fukt fra å bevege seg gjennom skitt og inn i grunnlaget for ditt hjem. Plassere seks-millimeter plastfolie over jordgulvet, som en dampsperre. Ved hjelp av en avfukter og installere en dampsperre kan bidra til å redusere fuktighet og skader fra fuktighet.