Hovudside

Ideer for Fresh Mint

by Walther

Mynte, ellers kjent som menta Pipe er næringsrik, har en behagelig aroma og er lett å vokse. Du kan vokse mynte innendørs i nærheten av et vindu eller utendørs i hagen din. Denne planten kan brukes i matlaging eller som en dekorasjon.

Air Freshener


Du kan vokse mynte langs gangveier, verandaer eller klessnorer for å legge til en frisk duft. Også, kan du tillate at mint å henge områder som du gå eller henge en kvist av mynte i din bil, hus eller arbeidsplass. Hvis duften begynner å falme, knuse bladene litt. Sett på kvist av mynte når det tørker.

Pest Repellent


Plante mynte nær vinduer, dører eller hage for å avskrekke møll, maur, bladlus og loppe biller. Mint vokser godt sammen med de fleste planter. Mint kan dyrkes i hager, blomsterkasser eller potter. Hold et øye med veksten av mynte, som det vokser ganske raskt. Trimme tilbake når det er nødvendig.

Baderoms Perks


Legg friske mynteblader på badekaret, i stedet for badesalt eller badeskum løsninger, for en hyggelig, avslappende aroma. Suge knuste mynteblader i varmt vann i ca en time, sil og bruk deretter væsken som et ansikt vask. Mint bidrar til å rense huden og styrke porene.

Isbiter og Drikke


Du kan plassere en frisk mynte permisjon i hver avdeling av en isbit brett. Som isbiten smelter i en drink, vil den forfriskende minty smak bli utgitt. Du kan også knuse en frisk mynte blad litt og legge det direkte til en drink. Hvis du legger mynteblader til mat eller drikke, vaske bladene grundig med rent vann.