Hovudside

Hvordan Clean Tørkede blomster

by Walther

Hvordan Clean Tørkede blomster

Tørket og silke blomster legge skjønnhet til et rom, men er fryktelig støvfanger. En av ulempene med å bruke dem i dekorere kommer opp med en effektiv og enkel metode for å rense dem. Mange mennesker bare kaste tørkede blomster etter noen måneder, ikke engang forsøker å rehabilitere dem. Men de kan være dyrt, så å følge noen uortodokse vaskerutiner kan bidra til å forlenge levetiden.

Bruksanvisning


•  Opprettholde en rengjøring tidsplan for tørket eller silke blomster. En av nøklene til pågående suksess ved rengjøring tørkede blomster er ikke la for mye støv bygge opp på dem. Dette er dobbelt sant i områder som kan være utsatt for fettete støv, som i kjøkken og spiserom.

•  Unn flate, brede blad planter med en hårføner satt på lav varme. Den milde luftstrømmen vil fjerne støv raskt.

•  Arbeid i et godt ventilert område. Arbeider utenfor vil holde støv fra settling tilbake på møbler og andre tørkede planter.

•  Dypp mer komplekse blad og blomst strukturer i en pose fylt med bordsalt. Plassere en 1/2-kopp salt i en papirpose, og deretter legge plantene en om gangen. Dekk med en annen 1/2-kopp salt og rist lett på. Salt "Scrubs" støvet fra bladene. Dette er effektivt med planter som har tette eller trange grupper av blader, som eucalyptus. Børst bort noen klamrer salt støv eller korn med en svamp pensel eller bomullspinne.

•  angrep gjenstridige flekker med en eksplosjon av hermetisk luft laget for å rense tastaturer.

•  Detalj blader og blomster som ikke svarer til andre metoder. For denne metoden er det en god idé å holde en liten verktøykasse som inneholder bomullspinner, en 1-tommers svamp pensel, piperensere og et utvalg av billige kunstnere børster. Bruk dette trinnet sist. På den måten de andre trinnene ovenfor vil ha fjernet det meste av støv. Begynn med innsiden av blomsten eller blad klynge og arbeide seg utover. Utformingen av blomst eller blader vil avgjøre det beste verktøyet for deg å bruke. Arbeid sakte fra toppen og ned. På den måten vil du unngå bare å løsne støv å ha det slå seg ned på den nederste bladene av tørket kvist.

Tips og advarsler


  • En støvsuger med revers strømning kan benyttes for å blåse rene tørkede planter, også. Dette er en flott metode hvis din vakuum har denne funksjonen.
  • Spesial miniatyr støvsugere designet for å detalj datamaskiner har en rekke nyttige, små vedlegg som er nyttig i rengjøring tørket og silke planter også.
  • Arbeid på tørre dager. I høy luftfuktighet, klamrer seg støv til tørkede planter, noe som gjør det vanskeligere å fjerne.