Hovudside

Om Personlig Alarm Systems

by Walther

Insurance Information Institute anslår at 1,2 millioner hjem ran oppstår hvert år i USA, og at 9 av 10 av disse innbruddene kunne ha vært forhindret gjennom innbrudds korrektur. Ett av trinnene som Insurance Information Institute anbefaler for innbruddsisolasjons en bolig er installasjon av et personlig sikkerhetssystem.

Funksjon


Personlige sikkerhetssystemer utnytte lys og lyd for å kjøre off potensielle innbruddstyver og andre inntrengere. Noen kan også overvåke for røyk, brann eller skadelige nivåer av karbonmonoksid, og kan være i stand til å sende politi eller beredskap tjenestemenn om nødvendig.

Drift


Når bevæpnet, sikkerhetssystemer utnytte sensorer for å oppdage når dører eller vinduer er åpne. Når sensoren er utløst, er systemet utløst, noe som resulterer i blinkende sikkerhet lys og en meget høy alarm.

Adgang


De fleste moderne personlig sikkerhetssystemer er bevæpnet og avvæpnet med et tastatur som krever oppføring av et fødselsnummer. Eldre systemer kan bruke taster eller magnetkort for å slå systemet på og av.

Spesifikasjoner


Noen personlige sikkerhetssystemer har bevegelsesdetektorer som utløser alarm hvis en person er på vei gjennom hjem. Det er også avanserte systemer som bruker akustisk, ultralyd og infrarøde sensorer, samt video overvåkningskameraene, for ytterligere å oppdage inntrengere.

Variasjoner


Pool alarmer er spesialisert sikkerhetssystemer som gjenkjenner inntreden i et bassengområde. Disse kan bidra til å forhindre utilsiktede drownings hjemme. Det er også oppkjørselen alarmer som kan oppdage ankomsten av en bil på eiendommen.