Hovudside

Slik fjerner Hawaiian Punch Drikk fra klær

by Walther

Slik fjerner Hawaiian Punch Drikk fra klær

Du kan nyte en fin Hawaiian Punch, men ikke når det er sølt på dine hvite skjorte eller khaki bukser. Hvis fruktig drikke har nok tid til å sette inn i stoffet, kan det etterlate en varig rød flekk. Med litt forsiktig innsats, men du kan vaske bort flekken og gjenopprette klærne til sin opprinnelige, rene utseende.

Bruksanvisning


•  Skyll klær umiddelbart i kaldt vann for å fjerne så mye av den hawaiiske Fruit Punch drikke som mulig.

•  Pre-behandle flekken med en klesvask flekkfjerning produkt, være sikker på å arbeide produktet inn i klær slik at de fargede området er gjennomsyret grundig. Tillate klær for å sette i 10 eller 15 minutter, slik at flekkfjerner har en sjanse til å jobbe.

•  Skyll klærne i kaldt vann og sjekke for å være sikker på at flekken er borte. Hvis ikke, fortynne 1/4 kopp blekemiddel i en gallon av kaldt vann og la klærne ligge i bløt i 30 minutter. Sørg for å bruke ikke-klorblekemiddel for fargede tekstiler.

•  Vask klærne i henhold til sine vaskeanvisningen. Når vaskesyklusen er ferdig, sjekk klær nøye for å være sikker på at den hawaiiske Fruit Punch drikke flekken har blitt fjernet fullstendig. Hvis ikke, gjenta trinnene ovenfor og re-vaske varen før du legger det i tørketrommelen.