Hovudside

Slik flytter en dusj Drain i kjelleren

by Walther

Å flytte en dusj avløp i kjelleren din, må du bryte inn i betonggulvet. Dette krever en kraftig elektroverktøy kalt en jackhammer, som er tilgjengelig for leie på verktøy utleie butikker. Skjære gjennom et betonggulv er hardt arbeid, så forventer å bruke minst en dag utfører denne oppgaven. Etter å ha installert avløpet, må du lappe betongen, så la en annen hel dag med tørketiden i tillegg til arbeidet tid.

Bruksanvisning


•  Ta av dusjavløpet rist og skru dekselet renne fra drenerings base med et avløp nøkkel. Fjern toppen av sluket.

•  Meisel bort betongen rundt bunnen av dusjen renne med en konkret meisel og hammer før du utsetter bunnen av sluket. Fjerne resten av betongen rundt sluket og over dreneringsledningen som går til avløpet ved hjelp av en jackhammer. Løft ut i avløpet og klippe det fra hoveddrenerings linje med en baufil.

•  Route banen til den nye plasseringen for dusjen renne med kritt på gulvet. Fjern betongen i veien for å bygge en kanal for den nye dreneringsledning med jackhammer.

•  Grav ut jord i den nye avløpskanalen og lå i den nye nedløp. Koble alle rørskjøter med de riktige koblinger og rørdeler med PVC sement som er nødvendig for installasjonen. Installere den nye dusjen renne på enden av røret på riktig sted i gulvet ved hjelp av en komprimering vaskemaskin.

•  Dekk avløpet linjen og området rundt dusjen renne med ert grus og sparkel sement på toppen. La sement tørke i 24 timer.