Hovudside

Størrelse med en Pine Tree

by Walther

Størrelse med en Pine Tree

Furutrær (Pinus spp.) Er barskog eviggrønne trær som varierer i moden høyde fra 30 fot til mer enn 100 meter. Vanlige landskaps bruker er i parklignende innstillinger. Bladene er referert til som nåler, og ny fjær vekst kalles en "candle". Pines svarer godt til beskjæring. Våren, trim stearinlys med en tredjedel til å inneholde vertikal vekst og oppmuntre tett lateral vekst. Pines finnes over hele verden. En titt på noen nordøst pines gir et inntrykk av deres variasjon og bruksområder.

Eastern White Pine


Østlige hvit furu (Weymouthfuru) vokser mer enn 100 meter høy og vokser naturlig i skog og i våte, myrlendte områder. I landskapet handel flere sortar er egnet for en mindre, hjem landskapet. Den gråtende form (pendula) modnes på 10 til 20 meter høy med 10 meter bred. Oppreist (Fastigiata) sorten vokser til 70 fot, men sprer seg til ca 20 meter bred. 'Nedbrutt' er dverg og rund i formen med en 20-åring høyde på 8 meter høy med 7 meter bred. Østlige hvit furu er hardfør til sone 3.

Shortleaf Pine


Shortleaf furu (Pinus echinata) modnes 80 meter høy og blir bred med alderen. Ifølge botanikeren Donald J. Leopold, "furuarter generelt er utmerket for å gjenopprette degradert lander i godt drenert jord, og shortleaf furu kan tjene dette formålet godt i den sørlige halvdelen av den nordøstlige regionen." Shortleaf furu er hardfør til sone 6.

Jack Pine


Jack furu (Pinus banskiana) er den korteste av de innfødte pines, og nådde 50 meter ved forfall. Kaldt hardfør til sone 2, tåler jack furu minst-ideelle vekstforhold, for eksempel sand eller steinete jord og tørre områder som får fulle solen.

Red Pine


En annen høye furu, rød furu (Pinus resinosa) skiller seg fra hvit furu med bark er svak rød fargetone. Modning på 80 meter eller mer, er hardfør til sone 2 rød furu

Pitch Pine


Pitch furu (Pinus rigida) vokser til ca 60 fot og idrett en åpen, forvridd krone. Pitchpine er tolerant av tøffe vekstforhold som tørre, sand, infertile og steinete jord. På grunn av naturlig forekommende hekser 'kostene eller avvik i form, Donald Leopold "tyder på at det skal være mulig å velge noen interessante sortene" for mulig bruk hjemme landskapet.