Hovudside

De beste måtene å Dust & bli kvitt Pet Hair

by Walther

De beste måtene å Dust & bli kvitt Pet Hair

Hvis kjæledyret ditt er i sin Shedding sesongen, kan huset ditt bokstavelig talt bli dekket i dyrehår. Å fjerne den, sammen med støv og annet rusk, kan være en konstant hjem renhold kamp. Flere produkter og metoder er effektive måter å hjelpe deg med å spare tid mens du får best mulig resultat. Børste kjæledyret ditt hver dag for å bidra til å fjerne løse hår før de sprer seg i hele huset.

Teppe og Møbeltapetsering - Velg dyrehår støvsugere


Kjøpe en høy-drevet vakuum som annonserer sin evne til å plukke opp dyrehår. Noen støvsugere, for eksempel Dyson DC25 Animal, har en mindre turbin hodet som roterer børsten bar på rett hastighet og press for å plukke opp selv veldig fine og korte pet hår. Velg et vakuum som vil også plukke opp støv og skitt fra gulvet. Også velge en som har en lang slange eller wand samt støvtørking vedlegg. Dette vil tillate deg å støvsuge og plukke opp dyrehår på samme tid.

Tre og flislagte gulv - Wet / Dry Vacuum


Ren støv og dyrehår frem dine fliser eller tregulv med en våt / tørr støvsuger som er spesielt utviklet for bruk på tregulv. Teppe støvsugere har en kraftig børste bar og hjul som kan skade noen tregulv. Velg en veldig lett våt / tørr vakuum som har gummihjul som ikke vil skade gulvet. Velg ett designet for å fjerne selv svært lette partikler som støv og dyrehår. Våte / tørre støvsugere har en front dyse som sprayer gulvet før du passerer. Dette fukting prosessen gjør det enklere for vakuum for å suge opp dyrehår og støv.

Sensitive tre og fliser gulv - Gulv Duster


Kjøpe et gulv støvkost, som for eksempel raskere splitter støvkluter, hvis fliser og tregulv er veldig følsom og du er bekymret for sprøyting dem med vann eller rulle over dem med vakuum hjul. Gulv støvkluter har lange håndtak festet til en rektangulær grunnflate. Basen er dekket med en engangsklut som tiltrekker dyrehår og støv. Kjør duster over hele gulvet for å plukke opp støv og dyrehår. Endre kluter så snart de fyller opp med støv for å sikre at du plukker opp, snarere enn bare å skyve rundt, støv og hår.