Hovudside

Hvordan Grow Organic Frukttrær

by Walther

Voksende din egen økologisk frukt har mange fordeler. Du kan være trygg på å få en sunn frukt som ikke har blitt dyrket med kjemiske plantevernmidler. Hjemmedyrkede frukt er friskere, gir det en lengre holdbarhet. Det er ikke grønn når plukket, noe som gir frukt mer smak. Med bare noen få tips, vil du vite hvordan å vokse en sunn tre med økologisk frukt som ikke har vært herjet av skadedyr.

Bruksanvisning


•  Velg frukttrær fra lokale barnehager eller hagesentrene. Trærne fraktet til ditt område bør vokse godt i ditt område. For å være på den sikre siden, sjekk tag festet til treet eller spør en hage profesjonell. Be om en organisk hevet frukttre.

•  Mix organisk kompost i jorden i hullet du har gravd, når klargjøring av tomten for å plante den nye frukttre.

•  Spray dine økologiske frukttrær tidlig på våren (før bladknopper åpne) med en svovel hagebruk olje spray. Svovel er et naturlig stoff som vil beskytte frukttrær fra bakterier og sovende soppsporer. Hagebruk olje vil kvitte dine trær av noen insekt egg som var sovende over vinteren.

•  Bruk en hagebruk olje-vann-blanding for sprøyting dine frukttrær i løpet av sommeren, er en gang i måneden eller som skadedyr lagt merke til. Ikke legg til svovel, på denne tiden, som det vil brenne bladene.

•  Gjødsle dine frukttrær med en organisk gjødsel fra ditt lokale hagesenter eller barnehage. Du kan også lage en hjemmelaget gjødsel ut av like deler av Epson salter, ammoniakk og øl. Spray den på bakken rundt trær. Mate frukttrær, en gang i året, på våren.

•  Plant lavendel busker og andre blomster rundt din frukttre. Dette vil oppmuntre bee trafikk, for pollinering.

Tips og advarsler


  • Noen frukttrær trenger et par for pollinering. Andre trær er selv pollinerende, som krever kjøp av bare ett tre.