Hovudside

Topp 10 Tile Floor Rengjøringsmaskiner

by Walther

Topp 10 Tile Floor Rengjøringsmaskiner

Fliser er viktig for deg, og det gjør også dens renslighet. Du kan ha et flislagt gulv på badet, kjøkkenet eller på inngjerdet uteplass til bakgården. I ethvert sted i hjemmet, vil du ønsker å ta vare på din flisegulv riktig for å holde det ser ny og frisk.

Bona Stone, fliser og laminat Cleaner


Bona har skapt denne vannbasert formel for å være trygt for miljøet uten å etterlate en fet rester bak. Det er i stand til å fjerne dype røde flekker som vin og tomatsaus, og kan løfte vekk de gule merkene av sennep.

Mohawk Gulv Essentials


Dette flis renere er spesielt bra for boliger med kjæledyr og barn. Formelen er miljøvennlig og kan brukes uten problemer rundt små. Beholderen er biologisk nedbrytbart, renere er konserveringsmiddel gratis og det er ingen rester igjen for skitt å samle på.

Black Diamond Ultimate


Denne støvsugeren er laget med en nøytral pH for å redusere sjansen for å spise bort på finish. Black Diamond Ultimate later gulvet klar og frisk i løpet av minutter.

Armstrong Når 'n Done


Denne støvsugeren brukes for vinyl fliser som en nei-skylling materiale. Det fungerer svært godt når de brukes på Armstrong flislagte gulv.

Lundmark


Lundmark marmor polish brukes til å fjerne oppbygging av blomst, en form for misfarging som samler seg på overflaten marmor. Da gjaldt, gjenvinner marmor en frisk polert appell med følelsen av et nytt stykke av flis.

Aqua Mix Professional


Denne heavy-duty, er konsentrert renere fremmet for resistente flekker og daglig bruk. Formelen er kjent for å forebygge opphoping av hardt vann flekker og såpeskum når den brukes med jevne mellomrom. Flasken er biologisk nedbrytbart og formelen disburses naturlig i miljøet.

Stein Spesifikk Granitt Polish


Stone Specific har formulert dette renere å forhindre mugg og jordslag fra invadere granitt fliser. Formelen er ikke surt, og vil ikke føre til skade på flis fra gjentatt og regelmessig bruk. Stone Spesifikk skjærer også gjennom fett ganske godt.

Tile Lab


Tile Lab renere er laget av en sitrus-basert formel som gjør hverdagen trygg og effektiv. Med en lett sitrus duft, fjerner renere tøffe skitt buildup, mugg, fett og mugg flekker.

Bruce Dura Luster


Denne støvsugeren er laget for laminat flis som ikke har en voks pels. Dura Luster trekker skitt fra overflaten av gulvet og ikke etterlater en film bak.

Mannington Vinyl Cleaner


Denne støvsugeren er utformet for bruk på vinyl fliser og kan påføres og fjernes skyllefritt.