Hovudside

Hvordan lage en Wood Mallet

by Walther

Hvordan lage en Wood Mallet

En av tre klubbe er et nyttig verktøy i trearbeid. En tre klubbe slående en treoverflaten er mye mindre sannsynlighet for å forårsake skade enn et metall hammer og kan brukes til å banke forsiktig på ledd, som dowel ledd, sammen uten å splitte treverket. Lage din egen tre klubbe er et enkelt prosjekt som kan hjelpe deg med å få ferdigheter og selvtillit samtidig legge et nytt verktøy til inventar uten mye regning.

Bruksanvisning


•  Skjær en 12-tommers lang stykke solid hardtre, slik som lønn eller eik, tre inches høy og 3 inches bred på en bordsag. Skjær dette stykket til en lengde på 4 1/2 inches på en gjæringssag.

•  Bruk et målebånd for å markere midten av en av de tre-av-4 1/2-tommers sider av blokken. Plassere blokken i en benk vice med den merkede bildesiden opp, slik at det er minst en tomme plass mellom bunnen av blokken og vice. Plasser tuppen av en 1-tommers spade bit på mark og fødte gjennom trekloss inntil bit kommer ut på andre siden.

•  Bruk en £ 3 hammer for å banke forsiktig på en tre hammer håndtak inn i hullet i tre blokk. Trykke det inn til enden av håndtaket er i flukt med bunnen av blokken som den setter i vice. Løsne vice og snu klubbe slik at håndtaket er parallelt med vise kjever og toppen av håndtaket blir utsatt. Stram vice.

•  Kjør metall kile som fulgte med hammer håndtak til splittelsen i midten av håndtaket topp å spre toppen av håndtaket, for å inngi den på plass i klubbe hodet. Reposisjonere klubbe i vice, slik at vice er gripende håndtaket og hodet er opp, med toppen av hodet flat.

•  Fyll området rundt toppen av håndtaket med flytende hyde lim, tilgjengelig i jernvareforretninger. La limet herde. Sand hodet på klubbe glatte og runde hjørnene over litt med 100-sandpapir.