Slik fjerner kløver Fra Centipede Grass


Centipede gress er en plen gress som vanligvis finnes i subtropiske kystnære områder. Det er noen ganger kalt "Lazy Menneskets Grass" som det er godt kjent for sin evne til å tåle en viss mengde forsømmelse. Det er nok av luke mordere som håndterer kløver angrep i plenen gress, men ganske mange av dem er kontraindisert for tusenbein gress. Du vil ønske å velge veldig nøye din ugressmiddel for enhver applikasjon på tusenbein gress.

Bruksanvisning


•  Ta på verneklær. Lange bukser, lange armer, lukket-toe sko, hansker og kanskje vernebriller er alle gode valg for å minimere kjemisk eksponering.

•  Bland vann og ugressmiddelet i riktig forhold (som anvist på pakken) i selvforsynt sprøyta, eller sette slangen vedlegget sprøyta til riktig innstilling (denne informasjonen er også inneholdt på ugressmiddel emballasje.)

•  Plasser papplaten som et skjold for å hindre uønsket spray mot tilstøtende planter og dekorative gress. Påfør den kjemiske / vann-blanding i brede, feiende fan spray, være sikker på å overlappe forrige spray slag, for å sikre jevn dekning.

•  Skyll alle slange vedlegg og sprayer deler grundig med rent vann når du er ferdig med din bruk av kjemiske midler, som forberedelse for lagring.

•  Fjern og vask alle klær du hadde på seg under den kjemiske søknadsprosessen. Dusjing med varmt vann og såpe kan også redusere kjemisk eksponering.

Tips og advarsler


  • Dusj med varmt vann og såpe så snart som mulig etter påføring av ugressmiddel for å redusere kjemisk eksponering, spesielt hvis du tilfeldigvis får noen kjemiske på huden din.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler