Hovudside

Hvordan Grow Søt Sorghum i Michigan

by Walther

Hvordan Grow Søt Sorghum i Michigan

Søt sorghum er ofte forbundet med Sør fordi den brukes til å produsere sorghum sirup og melasse, men det vil blomstre i noen stat hvor mais blomstrer, inkludert Michigan. Når jord temperaturer nå 65 grader Fahrenheit, noe som skjer like før midspring i Michigan, er det på tide å plante søt sorghum. Når plantet, må søt sorghum nesten ikke vedlikehold eller bryr seg overhodet. Høste dine søte sorghum stilker tidlig i høst, rundt begynnelsen av oktober, for å gjøre dine egne melasse.

Bruksanvisning


•  Test jord i planting området med en jord termometer begynner rundt slutten av mai eller begynnelsen av juni. Skyv termometeret til en dybde på ca 4 til 5 inches og vente på en lesning. Når jorda når 65 grader Fahrenheit, er den klar for planting.

•  Klargjør planting området. Fjern eventuelle eksisterende planter fra hele området. Bruk en jordfreser å bryte fra hverandre jord ned til en dybde på ca 1 fot. Legg ned ca 3 inches av husdyrgjødsel eller kompost og arbeid det inn i jord med roret.

•  rote en-tommers dype hull i jorden. La ca 6 til 8 inches mellom hvert hull. Plante et enkelt frø i hvert hull og dekke dem lett med jord. Dryss en liten mengde - 1/4 til 1/2 av den anbefalte mengden - av 8-8-8 typen gjødsel over mellomrom mellom hullene.

•  Vann de søte durrafrøene til jorda er fuktig til en dybde på ca 2 inches. Frøene skal spire i løpet av ca tre eller fire dager. Ikke vanne plantene med mindre du opplever en lang bout av tørt vær.