Hovudside

Hvordan å forplante en Aloe Vera Plant

by Walther

Hvordan å forplante en Aloe Vera Plant

Aloe vera er en sukkulent som utvikler tykke, spisse blader som danner en rosett form. Noen aloe vera varianter har sesong blomst vekst. Utendørs voksende aloe vera planter danner blader som når en lengde på 18 inches med en 2-tommers bredde på basen. Aloe vera er hardfør i solrike, utendørs hager i USDA anlegget hardførhet soner 8 til 11, men er ofte vokst som et innendørs anlegg. Forplante aloe vera planter tidlig på våren ved å dele de grunnlegg avleggere som danner på den viktigste rot krone av et eksisterende anlegg.

Bruksanvisning


•  Fjern aloe vera fra jorda og sette anlegget på et flatt underlag. Børste jord fra roten ballen være forsiktig med å knuse røtter eller blad pigger.

•  Separer de små rot avleggere fra hoved rot krone. Avleggere danne på sidene av hoved krone. Trekke dem av forsiktig med hendene.

•  Plant de overførte aloe vera avleggere i containere fylt med en høy kvalitet potting jord. Velg beholdere som er 2 til 3 inches større i diameter enn aloe vera avlegger, noe som gjør at det er bunndreneringshull i beholderen.

•  Still aloe vera avleggere inn i plantebeholder slik at de vokser på samme dybde som i forrige voksende miljø. Dekk rotklumpen med jord og forsiktig pakke for å holde anlegget på plass.

•  Vann aloe vera avlegger inntil vannet renner ut i bunnen dreneringshull. Gi vann til aloe vera plante når jorda blir tørr å ta på. Ikke over vann aloe vera som det er utsatt for rot råtne fra vannmettet jord.

•  Grow utendørs spredte planter i et innendørs miljø eller drivhus for å produsere et sterkt rotsystem før transplantasjonen utendørs. Sett planting beholder på treklosser eller i en skål for å tillate fri strøm av vann gjennom bunndreneringshull.