Hovudside

Hvordan bli kvitt Vanskelige Weeds

by Walther

Hvordan bli kvitt Vanskelige Weeds

Ugress kan lage en vakker et verft ser fryktelig. Noen ganger kan de være veldig sta og aldri gå bort. Det er så mange forskjellige måter å vinne kampen mot den sta ugress. Hvis du har tålmodighet, kan du gjøre det og fortsatt spare din hage.

Bruksanvisning


Hvordan bli kvitt Vanskelige Weeds


•  Spray ned ugress med en ugressbekjempelse formel. Du kan kjøpe dette på et hjem forbedring butikken. Det finnes mange forskjellige typer å velge mellom. Vær forsiktig når du velger en luke killer; noen av dem konsentrere seg om bare ugress, men kan også drepe din gress. Andre vil drepe all vegetasjon. Denne typen ville være perfekt i steiner eller annet område der det er bare ugress.

•  Bruk en hage gaffel. Det kan kjøpes på ethvert hjem forbedring butikken. Sett hage gaffel ved siden av roten av ugress. Trykk ned der det er under roten. Trekk tilbake slik at den spretter roten ut. Noen ganger er det ikke alltid få alt av roten ut, så du må kanskje gjøre det igjen.

•  Legg ned gjødsel med luke killer i den. Du kan finne dette på de fleste hagesentre. Å gjøre dette er bra for plenen din. Gjødselen vil hjelpe din gress til å vokse og se bedre ut. Du vil også ha den ekstra fordelen av å bli kvitt noen plagsomme ugress.

•  Rototill hele gården hvis ugresset er så ille. Dette er mye arbeid og kan være ganske dyrt hvis du leie noen. Det vil bli kvitt alt av ugress, slik at du kan legge ned torv. Når det er rototilled du blir nødt til å rake hele gården og kaste bort innholdet. Dette vil være skitt, gress og ugress.

•  leie et firma til å komme og gjøre jobben for deg. Dette kan bli veldig dyrt, så sørg for at du har råd til det. Disse selskapene kan bli funnet på nettet eller i telefonboken. Få sitater fra flere ulike selskaper. Noen selskaper kan være å ha tilby en rabatt eller et salg. Tilby å sette sitt skilt utenfor i bytte for en rabatt.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig når du bruker luke killer på gress. Les instruksjonene for å sikre at du ikke vil drepe din gress også.