Hovudside

Ryobi Weed Eater Problemer

by Walther

Ryobi luke eaters er designet for huseiere som ønsker det beste på et budsjett. Men selv de beste verktøyene oppleve problemer. Å vite hvordan å rette disse problemene selv vil spare deg for tid og penger, og vil skape en følelse av stolthet når du har løst et tilsynelatende komplekse problem med en enkel løsning. To-taktsmotorer er beryktet for å oppleve startproblemer, som ikke bare den mest frustrerende, er de også blant de enkleste å rette på egen hånd. Med riktig kunnskap, vil du ikke å gjøre annet unødvendige besøk til et autorisert serviceverksted.

Korrigere startproblemer


Startproblemer har mange årsaker, fordi det er mange deler og stykker som bidrar til prosessen. Noen av disse deler og biter --- de delene som hyppigst gir startproblemer --- blir lett rengjøres, vedlikeholdes eller erstattes av luke eater eier. Andre problemer har å bli korrigert av en autorisert forhandler.

Den første grunnen til at en motor starter ikke er at den gir ingen gnist. Dette kan rettes opp ved hjelp av en av mange metoder. Den første er å sjekke forbindelsen mellom tennpluggen og tennpluggkabelen. Hvis tilkoblingen er løs, skyv ledningen til tennpluggen for en strammere tilkobling. Tennpluggen kan også være skitten. Fjern tennpluggen med en tennplugg socket og en skralle skiftenøkkel og rengjør elektroden slutten av tennpluggen. Karbonavleiringer kan fjernes med en ren klut fille eller ved sprøyting tennpluggen med forgasser renere. Mens tennpluggen er ut av motoren, sjekk gapet med en gapping verktøy før du installerer den. Tennpluggen kan også være utslitt og har behov for utskifting. Tennplugger bør byttes hvert annet år, og er en billig løsning.

Et annet startproblem med luke eaters er at drivstoffet ikke kan sirkulere riktig. Fullt trykk på primer noen flere ganger før du prøver å starte på nytt. Hvis primerpæren ikke fylles med drivstoff, drivstoffslanger sannsynlig blokkert og har behov for service. Men hvis primerpæren fylles med drivstoff og motoren fortsatt ikke starter, motoren er trolig blitt sur. Den enkleste måten å rette opp en oversvømmet motor er å fjerne tennpluggen, skifte choken nivå for å kjøre, peke tennplugghullet mot bakken, og dra i startsnoren opp til femten ganger. Rengjør tennpluggen og sjekk gapet før du installerer den. Skift tennpluggen, koble ledningen, og følger den kalde startprosedyre for å starte motoren.

Noen startproblemer er relatert til pull start. Over tid, trekke startere svekkes og miste funksjonalitet. Selv om du kan være i stand til å takle å fikse dette problemet på egen hånd, kan det bli bedre håndtert av en kvalifisert serviceverksted. Problemet kan enkelt løses ved å installere en ny trekkstarteren, men det kan være andre, relaterte problemer som kanskje må korrigeres at en forhandler vil måtte korrigere uansett.

Andre Motorproblemer


Motoren kan starte og kjøre, men ikke veldig bra. Det kan ikke tomgang jevnt, eller akselerasjon kan være hakkete og vanskelig. Disse problemene kan kreve en enkel rette også. Akselerasjonsproblemer er vanligvis på grunn av temperaturen motoren i gang. Kalde eller kule motorer har ikke akselerere veldig godt, og den enkleste måten å løse dette problemet er å la motoren varmes opp for bare et minutt eller to før strupe motoren opp. Hvis motoren fortsatt ikke vil akselerere veldig godt etter oppvarming i tre minutter, ta kontakt med en forhandler.

På den annen side, kan motoren starte og akselerere helt fint, men det går dårlig på tomgang jevnt. Det er en liten skrue i nærheten forgasseren som kalles tomgang skru det når det justeres vil løse dette problemet. Start motoren, og mens motoren er i gang, skrus tomgangsskruen med klokken for å øke tomgangsturtallet. Motoren gå på tomgang vil jevne ut betraktelig og det vil ikke gå på tomgang på egen hånd. Men hvis tomgangsskruen er skrudd helt mot urviseren og de oppnådde resultatene er minimal i beste fall, kan du kontakte en serviceverksted for deres hjelp.

To-taktsmotorer normalt satt av mer røyk enn firetaktsmotorer. Men denne tendensen med to-syklusen har sine grenser, spesielt hvis motoren ikke når full fart og blåser en blå-farget sky av røyk. Det er tre ting som kan gjøres for å bøte på dette problemet. Den første er at brensel / oljeblandingen i trolig feil og inneholder for mye olje. Brennstoffet skal tømmes og erstattes med skikkelig blandet og stabilisert drivstoff (50: 1 blanding forholdet er nødvendig). Hvis røyken fortsetter å billow, kan luftfilteret være skitne og behov for utskifting. Hvis luke eater er ny, bare rense luftfilteret ved å blåse ut all smuss med en luftkompressor. Hvis dette ikke hjelper, er det gnistfangernett sannsynlig skitne. Dette kan renses, men bør rengjøres av en kvalifisert serviceverksted.