Hovudside

Hjem rettsmidler for rengjøring svømmebassenger

by Walther

Rengjøring av svømmebassenget er noe som bør være en del av en ukentlig vedlikeholdsrutine. Pollen, løv, støv, insekter, alger og slim er bare noen av de tingene som kan ha negativ innvirkning på bassenget. Uriktig desinfiserende, gamle filter media, varmt vær og en tung bader kan alle bidra til problemet. Børsting vegger og bassengbunnen etterfulgt av støvsuging bør fungere, men andre metoder som brukes av pool eiere kan hjelpe så godt.

Aluminium sulfat


Når bassenget møter minutt partikler som cloud vannet og er for små for noen filter for å fange, prøv å bruke aluminium sulfat. Dette kjemiske stoffet når det legges til vann fører partikler til å koagulere og gruppen sammen. Basseng kjemiske produsenter bruker samme ingrediens når de produserer flocculent, som er nøyaktig hva deres produkt gjør. Bruke 8-gram per 10 000-liter bassengvann, holde pumpen og filteret kjører under tilsettingen. Hvis bassenget ikke er klarere innen en time, slå på pumpen og filtrere ut og la de nå større partikler å bosette seg på bassenggulvet. Nøye støvsuge partiklene og gjenta hele prosessen til klarhet avkastning.

Strømpebukse


Noen ganger partikler kan være så fin at det virker som om ingenting kan bidra til å tømme bassenget. Prøv å plassere et par strømpebukse rundt skimmer kurv eller over ansiktet av returuttak. Dette fine materiale, som er kjent for å felle små partikler som ser ut til å unnvike vanlige filtreringsmetoder, er en billig måte for å holde dette materialet fra å returnere inn i bassenget.

Sokker


Som en del av en fast ukentlig vedlikeholdsplan, prøv å snu en ork til et spill for barn og voksne. Gi hver badende med to par rene hvite sokker og har hver person plassere en sokk på hver av sine føtter og en på hver hånd. Deretter la alle gni bassenget veggene med sine sokk hendene og dra sine socked føtter over hele bunnen av bassenget. Dette vil fjerne begynnelsen av algevekst og bidra til å rense bassenget samtidig. Etter socking hele bassenget, samle sokker og se hva som har blitt samlet inn.

The Return


Mange overser dette enkle sunn fornuft måte å holde deres basseng ren. Avkastningen øyeeplet montering som setter friskt, filtrert vann tilbake i bassenget kan hjelpe. Hvis bassenget vannet er klart nær overflaten, men blir gradvis cloudier mot bunnen, kan løse dette tipset problemet. Hvis retur skyter rett over overflaten av bassenget, så det gjør en overflate sløyfe. Det samme vannet gjør en rundtur til filteret gjentatte ganger. Sørg for at øyeeplet montering peker nedover og bort fra retningen av skimmeren. Den ytre låseringen som holder øyeeplet på plass løsner og øyeeplet montering er bevegelig. Når på riktig sted, stram låseringen. Dette fører til at strømmen av vann returneres til å omfatte alle av vannet i nærheten av bunnen i sirkulasjonskretsen. Til slutt blir alt av vannet vil bli virvlet og ende opp i skimmeren og deretter til filteret for rengjøring.

Pink Slime


Noen ganger når du bruker en biguanidet, kan rosa slim ta over et basseng. Den bruker opp en hel måned med systemets hydrogen peroxide sjokk i løpet av få dager. Dette gjør at bassenget sårbar. Rengjøring av synlige flater er ikke nok. Dette stoffet kommer inn i filteret, innvendig trapper og til og med lys. Rengjøre alle flater du kan ved hjelp av en algaecide produkt designet for å eliminere denne rosa slim. Hvis bassenget har en bunn avløp, fjern gummi enden av bassenget forlengelse polet, så det er bare en lang hul tube. Hold den ene enden og plasser den andre enden over hoved avløp. Med pumpen slått av, hell flere flasker av biguanidet bassenget sjokk i stangen, slik at den renner direkte ned i sluket uten fortynning fra det omgivende vann. Denne prosedyren overvelder den rosa slim med konsentrerte mengder av sjokket. Gjenta prosedyren til bassenget er klart av døde rosa slim.