Hovudside

Hvordan å plante løker i en Basket

by Walther

Hvordan å plante løker i en Basket

Pære planter produsere noen til de mest fantastiske blomster, men de til slutt dø og de resterende løvverk tar på en sykelig gulbrun utseende. Du kan grave opp løkene og plante nye pærer, men en enklere forslag er å plante blomsterløk i kurver gjør rotasjonen raskere og enklere. Dam kurver er ideelt for denne type planting.Basket planting har også fordelen av å la pærer som skal flyttes inn i en pott for hjemmebruk når de blomstrer har begynt.

Bruksanvisning


•  Velg pærer som er egnet for dine behov og plante dem på riktig dybde. Et par pærer, for eksempel Snøklokker, er vanligvis plantet "i det grønne", med et omfattende tilbud av løvverk. De selges klar til å plante og bør plantes så snart de ankommer. De fleste pærer stammer fra varme, tørre klima og foretrekker en godt drenert, varm nettstedet.

•  Planlegg en tid til å plante løkene. Vanligvis pærer er best plantet så snart du kjøper dem, siden de er sannsynlig å forverres med mindre lagret under ideelle forhold. Enkelte typer lyspærer er vanligvis tilgjengelig over en periode på flere uker, så du kan tiden din kjøpe for å unngå planting i løpet av svært vått vær eller når jorda er ekstremt tørr.

•  Samle dine forsyninger. Du trenger pærene, selvfølgelig, og kurv planters som kan kjøpes på barnehager eller i de fleste hagesentre. Du vil også trenge en hånd sparkel og potting jord. Hvis du plante i våte forhold kan øke drenering ved å legge stein til bunnen av kurven. For tørre forhold, vurdere å legge en bunn lag mulch å holde på fuktigheten.

•  Fyll kurven omtrent halvfull med en jord basert mix eller potting jord, og Nestlé pærene forsiktig inn i jord med deres voksende peker oppover.

•  Bury kurven slik at felgen er under jordnivå og pærene på settedybde de trenger.

•  Bruk kurven til å kontrollere invasive planter. De fleste røtter vil holde seg innenfor kurven, noe som gjør det enkelt å fjerne. Kurver vil bidra til å kontrollere spredningen av invaderende arter.

•  Fyll kurven med jord blanding eller jord, fylle den helt opp til randen. Senk den på en forberedt hullet slik at pærene er i riktig dybde. Dekk med hagejord og nivå overflaten.

•  Water. Fortsett til vann og utføre vedlikehold på hagen din, men når pærene har gått sin gang fjerne kurven, lagre pærene for nyplanting, og repot kurv med friske planter hvis du ønsker det.

Tips og advarsler


  • Planting pærer i kurver vil holde invasive arter under kontroll.