Hovudside

Hvordan Beskjær Wisteria Trees

by Walther

Hvordan Beskjær Wisteria Trees

Wisteria planter produserer en overflod av lavendel-duftende blomst klynger i de tidlige vårmånedene. Wisteria trær er ikke funnet i naturen fordi de er faktisk ikke et tre, men vintreet type blåregn som er blitt podet på stammen av et annet tre. Treet variasjon er lett å finne i hagesentrene og barnehager. Beskjær blåregn trær for å oppmuntre blomstrer i det påfølgende året.

Bruksanvisning


•  Beskjær hver av lemmer av blåregn treet i sommermånedene for å opprettholde sin størrelse og form. Plukk opp på slutten av hvert lem og spore den tilbake til du finner det fulle del av blader. Kutt lem på dette stedet ved hjelp av beskjæringssakser.

•  Vent til like før den første frosten i høst. Telle seks skudd fra toppen av hvert lem og avskåret resten med beskjæringssakser.

•  Undersøk lemmer tett for misfarging på grunn av sykdom og for de som ikke klarte å blomstre før våren. Klipp av disse lemmer 1/2 tomme over hvor de blir med i hovedtrestamme ved hjelp av beskjæringssakser.

•  Se etter eventuelle lemmer som gnir mot en annen lem eller vokser mot trestammen i stedet for utover. Fjern disse lemmer med beskjæringssakser å hindre dem fra å skrape treet bark av, og for å åpne det indre av treet til mer lys.

•  beskjære de øvrige lemmer til den ønskede form, slik som en paraply mønster. Konsentrer bare på formen av lemmer og ikke på bladverket, siden bladene vil alle dø av vinteren.