Hovudside

Liste over Made Carpet Cleaners

by Walther

Liste over Made Carpet Cleaners

Hvis du trenger å rengjøre en flekk fra teppet og ikke har teppe renere, kan du lurer på hva du har i hjemmet ditt som vil gjøre jobben. Enten du merke en set-i beis eller du bare sølt noe, er sjansen du har en hjemmelaget renere i skap for å ta vare på den. Å vite hvordan du bruker en hjemmelaget teppe renere kommer i hendig når du trenger å rengjøre en flekk i en klemme.

Eddik og Salt


Bland eddik og salt for å gjøre en grunnleggende teppe renere. Leserens Digest anbefaler du blande 2 ss. salt med 1/2 kopp eddik. Blot blandingen på mild flekker, og la det tørke. Vakuum det opp. For tyngre flekker, anbefaler Earth Easy at du blander 1/4 kopp eddik med 1/4 kopp salt. Påfør blandingen på flekken, la det tørke og støvsuge den opp. Du kan også lage en flekk renere av en kopp vann og 1 kopp eddik. Sett blandingen i en sprayflaske, og rist godt før hver bruk. Spray på flekker, og umiddelbart blot opp med et rent håndkle.

Maisenna og melk


Du kan bruke maismel alene for å absorbere fersk fett eller olje på et teppe. Bare dekke flekken i et tynt lag med maismel, vent i minst 30 minutter og støvsug den opp. Leserens Digest anbefaler også blending melk og maisenna sammen for å lage en lime. Bruk lim for å rense ferske blekk flekker fra teppe; bare klatt den på, la det tørke og støvsuge den opp.

Våtservietter til baby


Bruk baby kluter øye på ren flekker fra teppet. Blot opp væsken med et papirhåndkle, og bruke baby wipes for å utslette fargen fra flekken. Baby kluter er perfekt for å rydde opp søl fra drikker som kaffe, te og brus.

Bakepulver


Baking soda er bra for å rydde opp flekker, og det også fjerner lukt. Dryss natron på området som trenger rengjøring. Helle eddik på toppen av natron. De to ingrediensene vil reagere ved å bruse. Når skummet stilner, blot flekken og fuktighet opp. For å rydde opp lukt, strø vanlig natron på teppet, la den sitte i en time eller to og vakuum det opp.