Hovudside

Slik installerer du en DIY Home Security System

by Walther

Slik installerer du en DIY Home Security System

En DIY hjem sikkerhetssystem kan være en ekte penger saver. Hjem sikkerhet installasjon kan gjøres av et hus, i mange tilfeller. Gjør det selv alarmsystemer kan være hard-kablet, men de trådløse typer er mye enklere og raskere å installere.

DIY sikkerhet utstyr endres stadig, så se på nettet for de nyeste systemene som er tilgjengelige. De fleste er solgt som et kit eller pakke med alt du trenger for å installere en grunnleggende system.

Velg en DIY hjem sikkerhetssystem som inneholder alle sensorene du trenger for dører og vinduer i hjemmet, samt eventuelle bevegelsessensorer og røykvarslere du ønsker.

Bruksanvisning


•  Velg en plassering for DIY Alarm Panel:

Kontrollpanelet skal være beleilig plassert for enkel tilkobling og frakobling. Det må være i nærheten av en stikkontakt, og hvis det er behov for å sende signaler av området vil det trenge en telefonforbindelse. De fleste systemer kan programmeres til å ringe telefonen og / eller en alarmstasjonen.

Koble telefonlinjen til panelet, og plugg i lavspent trafo. Systemet skal forsynes med strøm for å teste sensorene som de er installert.

•  Installer Sensorer på dører og vinduer:

Alarmsensorer trådløse består av en sender og en magnet, og installere på den indre side av åpningene. Test hver sensor sted først for å være sikker på at den er innenfor rekkevidde av kontrollpanelet.

Monter transmitteren til døren eller vinduskarmen, og feste magneten til døren eller bevegelige delen av vinduet. Hvis trim støping eller skodder gjøre dette vanskelig, prøve å bytte posisjonen til senderen og magnet. Bruk den metoden gjør beste riktig justering av magneten.

Bruk skruene til å sikre enhetene, pre-bore hull om nødvendig.

Noen sensorer bruker peel-og-stick montering i stedet for skruer. I så fall, rengjør hver overflaten med en fuktig papir håndkle og la det tørke før du stikker enhetene på. Magneter MÅ stille opp med senderne for forsvarlig drift, eller falske alarmer vil medføre.

•  Legg Motion Sensors:

De fleste DIY sikkerhetssystemer inkludere en bevegelsesdetektor eller to. Finn sensorer for å se de største rommene i huset, for å oppdage bevegelse over det største området. Hjørne montering vanligvis dekker mest mulig område, og ser bedre enn å ha en enhet montert i midten av en vegg.

Ideen er ikke å dekke hver kvadratmeter av plass, men for å hindre uvedkommende i å bevege seg lett gjennom hjemmet.

Fest bevegelsessensorer til veggen med plast ankere og skruer, eller skru direkte inn hjørnestendere der det er mulig.

Unngå sikter bevegelsessensorer på varmekilder som ovner og peiser.

•  Installer røykvarslere:

Plassere disse utenfor soveområder, følge installasjonsinstruksjonene. Sjekk lokale byggeforskrifter for foreslått plassering av røykvarslere. Hvis du er i tvil, montere dem ved siden av eksisterende elektriske røykvarslere. Ikke installer røykvarslere i kjøkken områder eller garasjer, for å hindre falske alarmer.

•  Program kontrollpanelet:

Når alt utstyret er installert, programmet sikkerhetspanelet per den medfølgende instruksjoner.

De fleste selv alarmpaneler gjøre det inkluderer et programmerings regneark, for notering alle enheter i systemet. Fyll ut dette (med blyant!) Først. Dette gjør programmeringen enklere, og gir en rekord i tilfelle endringer må gjøres i fremtiden.

Hvis DIY systemet har trådløse fjernkontroller for tilkobling og frakobling, kan disse nå bli innrullert i systemet.

•  Test System:

Arm sikkerhetssystemet ved hjelp av kontrollpanelet og vente på utgangsforsinkelsen utløper. Deretter åpner en dør eller vindu og bekrefte at en alarm utløses. Deaktivere systemet, og gjenta testen hjelp av den trådløse nøkkelen fob for aktivering.

For overvåkede systemer, sjekk at signalene ble sendt riktig, enten til telefonen eller sentralstasjonen.

Tips og advarsler


  • DIY alarmsystemer har vanligvis et klokkespill funksjon som kan brukes til å teste hver dør og vindu sensor før montering den permanent.