Hovudside

Hvordan erstatte en Glock Trigger Spring

by Walther

Hvordan erstatte en Glock Trigger Spring

Glock håndvåpen kommer standard med en £ 5 Avtrekket regulert av trigger våren. Hvis du ønsker en sterkere trigger pull, har du muligheten til å installere en "New York" trigger våren. The New York trigger våren er tilgjengelig med to forskjellige styrker, en 7,5 to £ 8,5 trigger pull, og en 9 til £ 11 trekk. Kontroller at trigger kontakten baren sitter tett i avtrekkeren forsamlingen bolig; hvis den ikke gjør det, må du erstatte deler av trigger forsamlingen.

Bruksanvisning


•  Plasser dor under ejektor og - ved hjelp av dor som en brekkstang - trykk ned og løfte hele trigger forsamlingen. Ta tak i baksiden av trigger montering og fjerne det fra nedre mottaker.

•  Hold avtrekkeren med den ene hånden og resten av utløsningssammenstillingen med den andre. Rotere utløseren bar mot urviseren og skille det fra utløsersammenstillingen; de to delene vil fremdeles være forbundet med utløserfjær.

•  Fjern trigger spring fra avtrekkeren montering og trigger bar. Utløseren fjæren er lett å hekte nå at det ikke er noen spenning på fjæren.

•  Sett din gamle trigger våren med ny og montere trigger forsamlingen.

•  Sett trigger enheten til lavere mottaker og montere våpenet ditt.